Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+

Užijte si čistou bez námahy. O vaše podlahy se postará robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, který nejen že vysává, ale i vytírá. Tak vyhoďte nohy nahoru a nechte ho, až se postará za vás.

Technologie S-cross 3D

Přední ToF kamera

3D vizuální navigace VSLAM

Chytré mapování

Silné sání 3000 Pa

Až 180 minut provozu

Image Description
Image Description

Vyhne se překážkám a nárazům

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ je vybaven 3D technologií ToF, která zajistí identifikaci překážky, změření, v jaké je vzdálenosti a výpočet prostoru pro vyhnutí vysavače. Tato technologie vám přinese zcela nový zážitek z inteligentního čištění. Vysavač prostřednictvím senzorické úrovně fotonu detekuje každou překážku, ať už se jedná o pantofle na podlaze, kabely nebo květináč. Přední ToF kamera a vysoce přesný senzor pak spolupracují při měření a výpočtu - kontrolují, zda je prostor dostatečně široký, aby mohl vysavač projet. Pokud ne, vysavač před překážkou automaticky změní směr.

Dokonalé provedení

Vysavač je vybaven zcela novou sací a čisticí maticí, což zaručuje kompletní a efektivní čištění. Vysoce výkonný střídavý motor poskytuje stabilní a silné sání. Díky zakázkovým čisticím nástrojům Robot Vacuum Cleaner okamžitě odstraní prach a nečistoty skryté ve štěrbinách v podlaze. Díky vestavěné baterii s kapacitou 5200 mAh může robot pracovat až 180 minut ve standardním režimu a vyčistí až 240 ㎡. Podporuje také dálkové ovládání, které je pro vás pohodlnější a snadnější.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Robotický vysavač pro úklid vašich podlah – vysává a vytírá. Kamera ToF, navigace VSLAM, sací výkon 3000Pa, uklidí až 250 m2, automatické dobíjení. Nádoba na prach 550 ml, na vodu 250 ml. Aplikace Mi Home. Výkon 40W. Až 180 minut úklidu na jedno nabití. Senzor schodů, vizuální navigace, infračervený snímač zpomalení, senzor překážek, optický senzor. Technologie 3D S-cross.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky