Tecno Spark 8T 4GB/64GB Turqoise Cyan

Distribuce: EU

  • Android 11
  • Velikost displeje 6.6
  • Kapacita baterie 5000 mAh
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
3 490 Kč
2 781 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Stylový telefon Spark 8T od společnosti Tecno je dobrou volbou, pokud sháníte spolehlivý a výkonný smartphone s dobrou výdrží. Na první pohled zaujme svým originálním provedením, velkým FHD+ displejem s 6,6palcovou úhlopříčkou a výřezem pro selfie kameru. Díky osmijádrovému procesoru Helio a velké 4GB paměti si telefon snadno poradí i s hrami a multitaskingem, přičemž ještě více výkonu poskytne technologie Super Boost. Nechybí ani duální zadní fotoaparát s umělou inteligencí, řadou funkcí a režimů. Do štíhlého těla se vešla výkonná 5 000mAh baterie, takže telefon se může pochlubit i dlouhou výdrží. Spark 8T je vybavený bezpečným operačním systémem Android 11 s komfortním uživatelským rozhraním HiOS 7.6.

Tecno Spark 8T 4GB/64GB

Ikonický design

V telefonu Spark 8T se střetává moderní technologie s odvážným a průkopnickým designem. Jeho zářivé tělo zaujme na první pohled svým neotřelým provedením, propracovanými detaily a výrazným nápisem na zadní straně. Vybírat můžete z několika atraktivních barevných variant.

Ikonický design

Kvalitní obraz i zvuk

Užívejte si sledování videí nebo hraní her na velkém 6,6palcovém FHD+ displeji s rozlišením 2408×1080 px. Telefon navíc podporuje zvukovou technologii DTS - těšit se tak můžete nejen na dokonale ostrý obraz, ale i na kvalitní zvukový doprovod, díky němuž si budete připadat jako v kině.

Kvalitní obraz i zvuk

Objevujte krásnější já

Neváhejte, vezměte do ruky svůj nový Spark 8T a pořizujte skvělé selfie snímky, se kterými určitě uděláte dojem. Před 8Mpx portrétním fotoaparátem s dvojitým bleskem budete vždy vypadat o něco lépe.

Objevujte krásnější já

Vždy plný energie

Při používání telefonu se můžete spolehnout na silnou baterii s optimalizovaným výkonem o kapacitě 5 000 mAh, díky níž budete mít jistotu, že váš Spark 8T bude mít vždy maximální výdrž a nenechá vás nečekaně na holičkách.

Vždy plný energie

Střežte si své soukromí

Bojíte se půjčit někomu telefon, aby si třeba neprohlížel vaše fotky nebo aplikace? Trezor 2.0 vám umožní spolehlivě ochránit oblíbená média nebo aplikace v telefonu pomocí hesla, takže nikdo nepovolaný se k nim jen tak nedostane.

Střežte si své soukromí

Více detailů na fotografiích

Zachyťte jedinečné životní okamžiky pomocí duálního zadního fotoaparátu s rozlišením 50 Mpx, který doplňuje 2Mpx snímač a modul AI. Díky této sestavě pořídíte fotky s mimořádně jasnou texturou a množstvím detailů. K dispozici budete mít i řadu funkcí a režimů, například záznam zpomaleného pohybu, časosběrné snímání, portrétní režim s bokeh efektem nebo režim Beauty 4.0 pro zvýraznění vašich rysů.

Více detailů na fotografiích

Speciální dětský režim

Telefon vám umožní kontrolovat celkový čas, který vaše děti tráví jeho používáním. Můžete též zakázat přístup k nežádoucím aplikacím nebo omezit dobu, po kterou může vaše ratolest hrát hry. Smartphone dokonce umí děti upozornit i na nesprávné držení těla.

Speciální dětský režim

Vysoký výkon za všech okolností

Osmijádrový procesor Helio G35 zrychlí a usnadní vaši interakci s okolním světem, ať už se jedná o plynulejší animace, svižnější načítání aplikací a her nebo bezproblémové streamování obsahu. Procesor navíc doplňuje technologie Super Boost, která zvyšuje celkový výkon a udržuje hladký chod telefonu i ve slabé síti.

 

 

Telefon/Tablet
Systém Android 11
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6.6 palce
Rozlišení displeje 2408 x 1080 px
Typ displeje IPS
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50.3 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ne
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky