Samsung

Samsung Galaxy A40 A405F Dual SIM Black (bazar)

Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
2 990 Kč
2 791 Kč

Bazarové zboží.

Samsung Galaxy A40 je smartphone, který se rozhodně nedá popsat jako nudný. V davu obyčejných telefonů okamžitě vynikne. Výjimečnost poznáte už podle barev, ve kterých je vyroben - jsou to černá, bílá, korálově růžová nebo modrá. Navíc je opravdu tenký a díky ergonomickému tvaru a zadní části, která je vyrobena ze 3D skla, se pohodlně ovládá jednou rukou.

Asi největší chloubou telefonu je duální fotoaparát. Ten využívá dva objektivy - hlavní 16Mpx a ultraširokoúhlý 5Mpx, který se pyšní neuvěřitelným 123° úhlem záběru. Jde o podobný úhel, jaký vidí lidské oko, takže se vám na snímek podaří zachytit opravdu vše, co vidíte. Kromě toho fotoaparát rozpozná objekt, který chcete vyfotit a přizpůsobí tomu nastavení, jas i sytost. Celkem se můžete těšit na 19 různých režimů, které jsou připraveny udělat vše proto, abyste s výsledkem byli naprosto spokojeni.

Pro vyjádření vašeho kreativního já nabízí Galaxy A40 dostatek možností, jak si vyhrát. Můžete si například vytvořit svoje animované emoji, které bude měnit náladu podle toho, jakou emoci chcete vyjádřit. K tomu máte na výběr z nespočtu nálepek, razítek nebo filtrů, kterými ozvláštníte každou fotografii.

Telefon s vámi dokáže držet krok po celý den, ať už sledujete videa, telefonujete nebo surfujete po internetu. Pokud se 3 100mAh baterie přece jen vybije, stačí využít 15W rychlé nabíjení a za chvíli je zase připravena přijímat vaše rozkazy. 4GB operační paměť se zase postará o to, aby se vám telefon nesekal ve chvíli, kdy zrovna akutně potřebujete plynulou odezvu.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,9 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje FullHD+
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 1,8 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky