Apple

Apple AirTag

Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
779 Kč

Přívěsek na klíče Apple AirTag 4 ks bílá

AirTag je úžasně jednoduchá pojistka proti ztrácení věcí. Stačí připnout ke klíčům, druhý strčíš do batohu, třetí dáš do peněženky a čtvrtý dáš svému dítěti předtím, než půjde do školy. Všechno hned uvidíš na mapě v aplikaci Najít, stejně jako svoje další zařízení Apple či svoji rodinu.

Image Description
Image Description

Už to zvoní.

Schovala se ti peněženka? Dej do ní AirTag a nepropadej panice. Stačí otevřít aplikaci Najít a přes záložku Předměty jej můžeš prozvonit. AirTag má totiž integrovaný reproduktor. Pokud se schovává někde poblíž, třeba v tvé plné tašce nebo pod sedačkou, stačí jít po sluchu.

Samá voda. Samá voda. Přihořívá. Hoří.

Pokud je AirTag poblíž, tak tě tvůj iPhone pomocí přesného hledání nasměřuje přímo k němu. Díky integrované ultraširokopásmové technologii zobrazuje směr i přesnou vzdálenost.

Přesné hledání podporují tahle zařízení:

iPhone 11

iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

iPhone 12 a iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max

Přátelé tě nenechají ve štychu.

Při každém kroku tvůj AirTag pečlivě chrání tvoje soukromí. Pokud však něco zapomeneš někde jinde, třeba u sousedů nebo ve fitku, síť služby Najít – stovky miliónů iPhonů, iPadů a Maců po celém světě – ti pomůže AirTag najít.

Jak to celé funguje?

AirTag vysílá zabezpečený Bluetooth signál. Zařízení v okolí zapojená do sítě služby Najít signál zachytí a ohlásí polohu tvého AirTagu do iCloudu. Ty ji pak uvidíš na mapě v aplikaci Najít. Celý proces je zcela bezpečný, anonymní a zašifrovaný, a chrání tak soukromí všech. Navíc je tak úsporný, takže tě nemusí trápit výdrž baterie ani datové limity.

Image Description
Image Description

Režim ztraceného zařízení ti usnadní hledání.

Stejně jako ostatní zařízení od Apple, i AirTag se dá přepnout do režimu ztraceného zařízení. Když ho pak zaregistruje jiné zařízení zapojené do sítě, automaticky tě na něj upozorní. Ztracený AirTag můžeš nastavit tak, aby se nálezci zobrazily tvoje kontaktní údaje, když AirTag přiloží ke smartphonu s NFC – tou samou technologií, která ti umožňuje platit mobilem.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky