Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Představujeme vám chytrý mobilní telefon, se kterým bude váš život o kapku jednoduší. Model Galaxy S10+ od značky Samsung je navržen tak, aby vám kromě běžných mobilních možností poskytl ještě mnohem více. Dokáže se přizpůsobit způsobu, jakým telefon používáte, a na základě toho vám nabídnout vždy to nejdůležitější. S jeho fotoaparáty vybavenými celkem 5 objektivy pořídíte snímky srovnatelné s těmi profesionálními. Výkonný procesor se postará o ničím nerušený chod a nádherný design s Infinity-O displejem z telefonu dělá vysoce elegantního společníka. Novinkou je ultrazvuková čtečka otisků prstů zabudovaná v samotném displeji.

Image Description
Image Description

Revoluční designové zpracování

Galaxy S10+ vám ve svém perfektně zpracovaném těle nabídne ničím nerušený Infinity-O displej s Quad HD+ rozlišením a technologií AMOLED. Smartphone je vyroben jen z těch nejkvalitnějších materiálů, jako je sklo nebo keramika, a jeho hladký povrch vám perfektně padne do ruky.

Fotoaparát nové generace

Fotografujte jako profesionálové. S Galaxy S10+ se od pořizování snímků nebudete moci odtrhnout. Je vybaven pěti objektivy a natáčí videa až ve 4K rozlišení. Tři zadní čočky doplňují dvě přední a nechybí ani variabilní clona, vícenásobná expozice a optická stabilizace.

Image Description
Image Description

Odolnost proti vodě a prachu

Nebojte si vzít Galaxy S10+ i do terénu. Pyšní se certifikací IP68, která ho ochrání před prachem i vodou.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,4 palce
Rozlišení displeje 3040 x 1440 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 512 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,73 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky