Samsung

Samsung Galaxy A23 A236B 5G 4GB/128GB Black CZ distribuce

  • Android 12
  • Velikost displeje 6.6
  • Rozlišení hlavního fotoaparátu 50 Mpx
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
5 489 Kč

Popis produktu

Smartphone střední třídy Galaxy A23 má skvělou hardwarovou výbavu, která mu zajišťuje vynikající výkon při hraní her, sledování online videí i multitaskingu. Skvělou vizuální podívanou potom slibuje velký Infinity-V displej s Full HD+ rozlišením a těšit se můžete i na kvalitní prostorový zvuk Dolby Atmos. Telefon disponuje též propracovanou sestavou čtyř zadních fotoaparátů, které vévodí hlavní objektiv s rozlišením 50 Mpx a nechybí ani přední selfie kamera. Moderní operační systém Android 12 umožňuje pohodlné a intuitivní ovládání, přičemž podpora 5G sítí vám umožní maximálně hladkou a rychlou práci s daty.

Jednoduchý, ale působivý design

Designové řešení Ambient Edge spojuje na zadní straně telefonu sestavu fotoaparátů s matným povrchem a vytváří tak jedinečný ikonický vzhled. Galaxy A23 je dostupný v černém, bílém a světle modrém provedení, takže si můžete vybrat variantu, která bude nejlépe ladit s vaším osobním stylem.

Jednoduchý, ale působivý design

Bohaté vizuální zážitky

Pozvedněte své zážitky při sledování multimédií či hraní her na další úroveň prostřednictvím špičkového Infinity-V displeje s bohatou paletou živých barev. Díky technologii FHD+ a obnovovací frekvenci 120 Hz se můžete těšit na ostré a čisté vizuály v úžasně plynulém zobrazení bez zasekávání.

Bohaté vizuální zážitky

Nenechte se omezovat výkonem

Galaxy A23 5G se opírá o nekompromisní výkon platformy Snapdragon, kterou doplňují 4 GB paměti RAM. I náročnější pracovní úkoly tak zvládnete rychle a efektivně. Pro ukládání souborů a dat potom slouží interní úložiště, které lze rozšířit až na 1 TB pomocí MicroSD karty.

Nenechte se omezovat výkonem

Prostorový zvuk Dolby Atmos

Připojte do svého smartphonu sluchátka či bluetooth reproduktory a nechte se přenést přímo do centra koncertů a pohlcujících filmových scén. Technologie 3D zvuku Dolby Atmos vás obklopí dokonalými tóny ze všech stran, takže budete mít pocit, že se nacházíte přímo v centru dění.

Prostorový zvuk Dolby Atmos

Natáčejte profesionální videa

Pořizujte skvěle vypadající videa i v rychlém pohybu. Pomocí hlavního 50Mpx objektivu s optickým stabilizátorem obrazu (OIS) dokáže telefon nahrávat plynulejší videa s mnohem jemnějšími detaily, a to i při slabším osvětlení.

Natáčejte profesionální videa

Fotoaparáty pro každou situaci

Smartphone Galaxy A23 posune vaše fotografické dovednosti. Tvořte ostřejší a jasnější záběry pomocí hlavního fotoaparátu, rozšiřte svůj úhel pohledu s ultra-širokoúhlou kamerou, přizpůsobte si zaostření pomocí Depth fotoaparátu nebo se přibližte k jemným detailům s makro objektivem.

Fotoaparáty pro každou situaci

Snadné odemykání

Pomocí vestavěného snímače otisku prstů na obrazovce se můžete ve vteřině přihlásit do svých aplikací a webových stránek. K odemknutí telefonu vám postačí jen lehce přejet palcem po displeji telefonu.

Snadné odemykání

Spolehlivá ochrana dat

Bezpečnostní platforma Samsung Knox poskytuje ochranu vašim datům, a to již od prvního zapnutí telefonu. Vícevrstvé zabezpečení spolehlivě ochrání vaše citlivé informace před moderními hrozbami, jako je například škodlivý malware.

 

 

Telefon/Tablet
Systém Android 12
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6.6 palce
Rozlišení displeje 2408 x 1080 px
Typ displeje PLS
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky