Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon myPhone Hammer Explorer

Potřebujete odolný telefon na stavbu, do dílny nebo jste milovník outdoorových aktivit? Odolný chytrý telefon myPhone Hammer Explorer vám vždy spolehlivě poslouží v každé extrémní situaci. Získejte výjimečně odolný telefon myPhone Hammer Explorer, který vydrží víc než čekáte.

Splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP69/IK07 a armádní testy MIL-STD-810G. 

5.7" HD+ IPS displej chráněný sklem Corning Gorilla Glass 3.

Je vybaven laserovým ukazovátkem.

Baterie s dlouhou výdrží a rychlým nabíjením.

Podpora NFC.

Image Description
Image Description

Telefon do nepohody

Kapky deště a oblaka prachu nemají šanci. Hammer Explorer lze používat venku i v práci bez obav, a to i v extrémních podmínkách. Telefon bude skvělým řešením pro uživatele v pohybu, milovníky outdoorových aktivit nebo řemeslníky. Pokud potřebujete odolný pracovní telefon, bude na stavbě i v dílně vždy spolehlivě fungovat. Telefon splňuje normu krytí IP69, což znamená vysokou ochranu proti vniknutí vody a prachu. Je konstruován pro práci v nízkých i vysokých teplotách a využívá odolné materiály. Displej je navíc chráněn odolným sklem Gorilla Glass 3.

Solidní výkon 4 jader

Smartphone má k dispozici 4jádrový procesor Mediatek Helio A22 s frekvencí 2 GHz. Umožňuje tak rychlejší reakce a podporuje multitasking pro více spuštěných aplikací současně. Můžete pohodlně hrát hry, telefonovat, sledovat videa na YouTube, fotit, přehrávat hudbu, prohlížet si obrázky, cestovat s GPS navigací, komunikovat přes Skype a Facebook, natáčet videa a nebo surfovat po internetu. To vše s vysokou rychlostí 4 jader.

Dlouhá výdrž

Díky baterii s vysokou kapacitou 5000mAh si můžete být jistí, že nabíječku nebudete potřebovat příliš často a pokud energie nestačí, nastupuje funkce rychlého nabíjení Express Charging.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný chytrý telefon myPhone HAMMER Explorer je vybaven 4jádrovým procesorem Helio A22 s frekvencí 2 GHz, doplněným o 3 GB operační paměti. Dotykový IPS displej má velikost 5.7" a HD+ rozlišení 1440 x 720 bodů. Celá konstrukce telefonu splňuje kritéria norem odolnosti IP69/IK07 a byl podroben armádním testům MIL-STD-810G. Přístroj nabízí 32 GB interní paměti, kterou můžete rozšířit přes microSD slot. Dokáže komunikovat v sítích 2G, 3G a LTE. Nechybí obligátní bezdrátové technologie Bluetooth 5.0 a WiFi ac, NFC, GPS/ Glonass přijímač, 13 Mpx zadní a 8 Mpx přední kamera, 3.5 mm jack a USB type-C. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh a jako operační systém Android.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Paměťová karta 128 GB
Displej
Velikost displeje 5,7 palce
Rozlišení displeje 1440 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 4x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB