Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Jednoduchý telefon myPhone HALO Q

Jednoduchý mobilní telefon vhodný pro seniory, který nabízí základní komunikační schopnosti bez zbytečně složitého ovládání. Telefonu dominuje velký barevný displej a díky své výbavě a tedy i cenové dostupnosti je vhodný pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu nebo si poslechnout hudbu. 

Klávesnice s velkými tlačítky. 

Jednoduché menu zobrazované na velkém 2.8" displeji. 

Vysokokapacitní baterie a nabíjecí stojánek.

Image Description
Image Description

Základní komunikace

Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání ve frekvenčních pásmech GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz. Mezi jeho velké přednosti patří speciální SOS tlačítko, po jehož aktivaci telefon začne automaticky vytáčet přednastavená čísla a odešle na ně nouzovou textovou zprávu.

Pohodlné nabíjení

Pro pohodlné nabíjení telefonu najdete v balení nabíjecí stojánek, do kterého se telefon jednoduše vloží. myPhone Halo Q disponuje vyměnitelnou baterií s velkou kapacitou, díky které si můžete užívat dlouhé hodiny nepřetržitého hovoru

Praktické funkce

Telefon nabízí také základní fotoaparát s rozlišením 2 Mpx. Pomocí hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnout oblíbenou hudbu a díky funkcím, jako je kalkulačka či kalendář získáte praktického pomocníka. K dispozici je budík s jednoduchým nastavením hodin a minut. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky. Zaručeně vás potěší bezdrátové připojení Bluetooth.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon myPhone HALO Q s klasickou konstrukcí má 2.8" barevný displej s rozlišením 320 x 240 obrazových bodů a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD a nabíjí se přes dodávaný nabíjecí stojánek nebo pomocí micro USB nabíječky. Nechybí ani 2 Mpx fotoaparát, bezdrátové připojení Bluetooth, podpora DualSIM, hudebné přehrávač, funkce svítilny, FM rádio a další klasické funkce. Rozměry telefonu jsou 130 x 56 x 13 mm a k napájení mu slouží baterie s kapacitou 1400 mAh.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 2,8 palce
Typ displeje TFT
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Fotoaparát 2,0 Mpix
Ostatní
Výkon