Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon myPhone Fun 7 LTE

S chytrým telefonem myPhone Fun 7 LTE získáte vše základní, co potřebujete pro dnešní digitální život a zábavu v kombinaci s příjemnou cenou. Bavte se, zaznamenejte fotografie a selfie a užívejte si všechny funkce, které vám nabízí myPhone Fun 7 LTE.

Širokoúhlý 5.4" 18:9 IPS displej. 

Podpora rychlého připojení LTE.

Možnost využívat 2 SIM karty.

Image Description
Image Description

5.4" IPS displej

5.4" IPS displej vám poskytne jasný a ostrý obraz v každé situaci ať už půjde o zobrazení fotografií, videí, her nebo prohlížení webových stránek. Díky technologii IPS si můžete být jisti, že bude vždy plný zářivých barev a života.

Základ pro solidní výkon

Užijte si rychlejší reakce a podporu multitaskingu pro více spuštěných aplikací současně s 4jádrovým procesorem MediaTek MTK6739 a 2 GB operační paměti. Můžete pohodlně hrát hry, telefonovat, sledovat videa na YouTube, fotit, přehrávat hudbu, prohlížet si obrázky, cestovat s GPS navigací, komunikovat přes Skype a Facebook, natáčet videa a nebo surfovat po internetu s vysokou rychlostí sítě LTE.

Kvalitní fotoaparáty

Objevte kvalitní 8 Mpx zadní fotoaparát s automatickým ostřením, který zaznamená živé fotografie. Zachytí detailní, ostré a zároveň nerozmazané snímky nebo zaznamená videa ve vysokém rozlišení. Přední 5 Mpx fotoaparát vám skvěle poslouží pro videohovory nebo oblíbená „selfíčka“. Zachyťte snadno a rychle všechny důležité životní okamžiky s kamerami telefonu myPhone Fun 7 LTE.

Dual SIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? Se smartphonem myPhone Fun 7 LTE tento problém snadno vyřešíte, je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní kontakty.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový IPS displej telefonu myPhone Fun 7 LTE má velikost 5.4" a rozlišení 960 x 480 bodů. Základem přístroje je 4jádrový procesor MediaTek MTK6739 s frekvencí 1.3 GHz doplněný o 2 GB operační paměti. Pro aplikace a data je připraveno 16 GB interní paměti, jejíž další rozšíření umožní slot pro paměťové karty typu microSD. Přítomen je zadní fotoaparát s rozlišením 8 Mpx a přední 5 Mpx kamera. Nechybí technologie Bluetooth, WiFi a GPS přijímač. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a LTE. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 2500 mAh. Předinstalován je operační systém Android.

Telefon/Tablet
Systém Android 8.0 (Oreo)
dualSIM ano
microSIM ano
Displej
Velikost displeje 5 palce
Rozlišení displeje 1280 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 3,2 Mpix
Velikost vnitřní paměti 16 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 4x
Frekvence 1. procesoru 1,3 GHZ
Velikost RAM paměti 1024 MB