Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Klasický mobilní telefon myPhone 6310

myPhone 6310 je jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší dobře čitelný barevný displej a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Poskytne vám základní možnosti komunikace v decentním designu, který nemůže nikoho urazit. myPhone 6310 je telefon jako stvořený pro lidi, kteří hledají pohodlí v jednoduchosti.

Image Description
Image Description

Základní komunikace a dostupné pohodlí

Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání ve frekvenčních pásmech GSM 900/1800 MHz. Tělo telefonu je vyvedeno v kompaktním provedení a tlačítka jsou pohodlná. Velký displej zobrazuje dobře čitelné informace, takže si je přečtete bez problému.

Vlastnosti a výbava

Telefon disponuje mnoho klasickými funkcemi. V jeho výbavě najdeme vestavěné FM rádio, a vhod může přijít také integrovaná svítilna. K dispozici je také budík s jednoduchým nastavením, Bluetooth, nebo funkce MP3 přehrávače. Základní obrázky můžete zaznamenat s VGA fotoaparátem. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon myPhone 6300 má 2,4" barevný displej s rozlišením 240 x 320 obrazových bodů a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD (max. 32 GB) a do jeho výbavy patří 3.5 mm audio konektor, VGA fotoaparát, svítilna, FM rádio, nebo připojení Bluetooth. Rozměry telefonu jsou 122,5 x 50,5 x 14,8 mm a k napájení mu slouží baterie s kapacitou 900 mAh a výdrží až 7 dní pohotovostního režimu, nebo 4 hodiny hovoru.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon