Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Chytrý telefon Huawei Y6p

Skvělá zábava na velkém displeji, navíc zabalená v nádherném designu bez rámečků, to je telefon Huawei Y6p. Nabízí vám potřebný výkon a další skvělé funkce z dílen Huawei. Komunikujte a bavte se bez limitů s novinkou od Huawei.

Celoplošný displej Dewdrop.

Trojitý zadní fotoaparát.

Slušný výkon s 8jádrovým procesorem.

Malý výřez v displeji ve tvaru kapky.

Čtečka otisků a identifikace tváře.

Image Description
Image Description

Zadní trojitý fotoaparát

Pořizujte ohromující snímky s trojitým fotoaparátem telefonu Huawei Y6p a sdílejte je snadno na sociálních sítích. Dodejte umělecký nádech každé fotce s telefonem Huawei Y6p.

Zadní hlavní 13 Mpx snímač s optikou f/1.8.

Širokoúhlý (120°) 5 Mpx snímač s optikou f/2.2.

2 Mpx asistenční snímač s optikou f/2.4 pro efekty rozostřeného pozadí.

S předním fotoaparátem 8 Mpx f/2.0 zachytíte krásně detailní selfie.

Solidní výkon

Uvnitř telefonu tepe 8jádrový procesor Mediatek MT6762R, který podporuje operační paměť s kapacitou 3 GB, takže můžete využívat více aplikací současně. Pro ukládání dat slouží vnitřní úložiště o kapacitě 64 GB, které lze dále rozšířit paměťovou kartou. Úložiště v kombinaci s paměťovým slotem tak skýtají skvělé možnosti pro objemné knihovny multimédií.

Huawei AppGallery

Telefon Huawei Y6p používá uživatelské rozhraní EMUI a mobilní služby Huawei (Huawei Mobile Services). V telefonu najdete obchod s aplikacemi Huawei AppGallery, jehož obsah se neustále rozšiřuje. Služby a aplikace Google nejsou integrovány a tedy některé populární aplikace třetích stran není možné stáhnout.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Huawei Y6p je vybaven 8jádrovým procesorem Mediatek MT6762R s frekvencí 4x 2 GHz a 4x 1.5 GHz, který je podporován 3 GB operační paměti. Dotykový 6.3" HD+ displej má rozlišení 1600 x 720 bodů. Pro systém a data je k dispozici 64 GB interní paměti s možností rozšíření pomocí karet microSD. Snímky můžete zachytit pomocí trojitého zadního fotoaparátu se snímači 13 Mpx (f/1.8), 5 Mpx (120° f/2.2) a 2 Mpx (bokeh). Přední selfie kamera má rozlišení 8 Mpx f/2.0. Nechybí technologie Bluetooth 5.0, WiFi a GPS/ Glonass/ BeiDou. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a LTE. Do senzorové výbavy patří: senzor gravitace, senzor okolního světla, senzor přiblížení a čtečka otisků prstů. Do konektorové microUSB a 3.5 mm audio konektor. Předinstalováno je uživatelské rozhraní EMUI (založeno na Androidu) s podporou mobilní služby Huawei (Huawei Mobile Services s Huawei AppGallery).

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,3 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB