Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Xiaomi Redmi Note 10 Pro vás potěší svým zpracováním

Působivé zpracování pouze mírně lesklé zadní strany se snoubí s velmi malou tloušťkou pouhých 8,1 mm. Povedeně vypadá i kombinace oblých bočních stran a naopak zkosené horní a spodní hrany. Xiaomi Redmi Note 10 Pro se tak stane vaším oblíbeným společníkem pro každý den.

Image Description
Image Description

Boční tlačítko Xiaomi Redmi Note 10 oplývá snímačem otisku prstu

Pro odemykání telefonu Xiaomi Redmi Note 10 Pro se používá senzor otisků prstů vestavěný do bočního tlačítka. To je často lépe přístupné než senzor umístěný ve spodní části velkého displeje.

Snapdragon 732G

Telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro se nezalekne žádné výzvy. Mobilní telefon je totiž vybavený 8jádrovým čipem Snapdragon 732G, který doplňuje 6 GB RAM a grafický čip Adreno 618. Zahrajete si tak všechny hry v nádherné kvalitě.


Redmi Note 10 Pro má 5 020mAh baterii

Při práci s telefonem Xiaomi Redmi Note 10 Pro se nemusíte nijak omezovat. K dispozici totiž máte výbornou baterii s kapacitou 5 020 mAh. Díky tomu můžete ve velké míře poslouchat hudbu, sledovat filmy nebo hrát hry. Nabíjení je totiž bleskové, protože za 30 minut získáte celých 59 % kapacity baterie. V příslušenství mobilního telefonu Xiaomi Redmi Note 10 najdete 33W nabíječku.

Image Description
Image Description

S Xiaomi Redmi Note 10 Pro okusíte vysokou kvalitu mobilních fotografií

Díky čtveřici objektivů můžete fotit různé druhy fotografií, od běžných momentek až po působivé portréty. Hlavní objektiv telefonu Xiaomi Redmi Note 10 Pro dokáže pořizovat ostré fotky s bohatými detaily s rozlišením 108 Mpx. Širokoúhlý objektiv zabírá až 118° úhel, což oceníte pokud chcete do záběru dostat co nejvíce objektů. S hloubkovým a makro objektivem pak pořídíte krásné portrétní fotografie s bokeh efektem nebo makro snímky z blízkosti už od dvou centimetrů. Na přední straně Xiaomi Redmi Note 10 Pro najdete v nepatrném „průstřelu" v horním rohu displeje 16Mpx kamerku pro selfie a videohovory.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 108 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky