Apple

Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium

  • 48MP ultraširokoúhlý fotoaparát
  • 4 mikrofony studiové kvality
  • Displej Super Retina XDR
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
29 990 Kč

Popis produktu

 

Apple iPhone 16 Pro 128GB vám díky profesionální fotosoustavě (48MP Fusion fotoaparát s 5x teleobjektivem + 48MP ultraširokoúhlý fotoaparát s funkcí makro) umožní vytvářet dechberoucí snímky za takřka jakýchkoliv podmínek. Nabízí také řadu pokročilých funkcí, pomocí nichž si můžete pořízené fotografie a videa upravit tak, aby přesně odpovídaly vašim představám. Čtyři studiové mikrofony efektivně potlačují šum a významně tak přispívají ke kvalitě zvuku. Výkonný čip A18 zajišťuje plynulý chod a dlouhou výdrž baterie, zatímco nabíječka MagSafe umožňuje rychlé bezdrátové nabíjení. Telefon má zásluhou své titanové konstrukce a speciálního typu skla Ceramic Shield zvýšenou odolnost proti vodě, prachu i pádům a jeho vnitřní uspořádání účinně odvádí teplo, což oceníte například při hraní her.

Apple iPhone 16 Pro 128GB

Klíčové vlastnosti

 

  • 48MP Fusion fotoaparát + 48MP ultraširokoúhlý fotoaparát
  • Nahrávání videí 4K Dolby Vision při snímkové frekvenci 120 fps
  • 4 mikrofony studiové kvality
  • Čip A18 pro vysoký výkon a úsporu energie
  • Krytí IP68 (odolnost vůči polití, vodě a prachu)
Klíčové vlastnosti

Pro špičkové fotky

 

Apple iPhone 16 Pro vám zásluhou kombinace 48MP Fusion fotoaparátu s quad-pixelovým snímačem a 48MP ultraširokoúhlého fotoaparátu umožní zachycovat detailní snímky a videa v supervysokém rozlišení, a to i za zhoršených světelných podmínek. Pochlubit se může teleobjektivem s 5x přiblížením i schopností pořizovat makrosnímky.

Pro špičkové fotky

Tvůrčí volnost

 

Díky široké škále fotografických stylů a pokročilému zpracování obrazu lze snadno přizpůsobit vzhled fotografií a doladit jejich atmosféru. Ať už preferujete živé barvy nebo jemné tóny, s tímto smartphonem dosáhnete přesně požadovaného efektu.

Tvůrčí volnost

Videa jako z hollywoodského filmu

 

Zachyťte každý okamžik ve 4K kvalitě a se snímkovou frekvencí 120 fps – výsledky budou ohromující při natáčení běžných videí i zpomalených záběrů. V aplikaci Fotky můžete navíc dodatečně upravovat rychlost přehrávání a dosáhnout tak působivých efektů.

Videa jako z hollywoodského filmu

Zvuk studiové kvality

 

 

Čtyři studiové mikrofony snižují hladinu šumu a poskytují tak mimořádně čisté zvukové záznamy, zatímco audio mix umožňuje upravovat zvuk ve videích podle vlastních preferencí. Na výběr máte ze tří hlasových profilůze záběru (zvýrazní hlasy natáčených osob), studiový (ideální pro podcastery či vloggery) a filmový (všechny hlasy koncentruje do popředí scény).

Zvuk studiové kvality

Výkon, který vás nezklame

 

 

Čip A18 zajišťuje nejen bleskovou rychlost, ale také dlouhou výdrž baterie. Velkou předností je i možnost rychlého bezdrátového 25W napájení pomocí nabíječky MagSafe. Pokud chcete při nabíjení dosáhnout ještě vyšší rychlosti (až 50 % za 30 minut), stačí použít drátové nabíjení s výkonnějším adaptérem (30W nebo vyšším).

 

 

Výkon, který vás nezklame

Parťák do nepohody

 

 

Telefon dokáže zásluhou lehkého, ale přesto neskutečně bytelného titanového těla skla Ceramic Shield odolat nejrůznějším nárazům, prachu i polití. Navíc disponuje funkcí detekce autonehody, díky níž v případě potřeby automaticky přivolá záchranáře a informuje vaše nouzové kontakty.

 

 

Parťák do nepohody
 

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

 

Telefon/Tablet
Systém iOS 18
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,3 palce
Typ Displeje Super Retina XDR OLED
Rozlišení displeje 2622 x 1206 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
4K ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Velikos RAM Paměti 8 GB
Počet jader 6x
Hodiny/hodinky