Xiaomi

Xiaomi Redmi 12 5G 4GB/128GB Midnight Black

  • Android 13
  • FHD+ displej s rozlišením 2460 × 1080
  • 50MPx fotoaparáte s umělou inteligencí
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
5 178 Kč
2 991 Kč

Popis produktu

Kus poctivého designu napěchovaný funkcemi a vlastnostmi, díky kterým si budete používání telefonu opravdu užívat, to je Redmi 12 5G. Pyšní se 6,79'' FHD+ displejem s rozlišením 2460 × 1080 a obnovovací frekvencí 90 Hz, díky čemuž je zajištěn plynulejší obraz. Skvělý dvojitý 50MPx fotoaparát a druhý 2MPx hloubkový fotoaparát tvoří způsob, jak pořizovat dechberoucí snímky a videa. Platforma Snapdragon 4 Gen 2 založená na 4nm procesu poskytuje plynulý chod všech aplikací a her. Vysokokapacitní baterie 5 000 mAh představuje dostatek energie pro všechny aktivity, jako je dlouhé 10hodinové hraní her nebo téměř 50hodinové volání. S přídavným rozšířením až 1 TB budete mít dostatek místa na všechna videa, obrázky a soubory. Kvalitní materiály a důkladné testování činí telefon nadmíru odolným.

Tenčí design z prémiového skla

Redmi 12 5G se pyšní tenkým, kompaktním designem, který zaujme svojí elegancí. Zadní strana je z prémiového, tvrzeného skla. Jistě vás upoutá vybroušenost formy a tloušťka telefonu pouhých 8,17 mm. Díky tomu je smartphone potěchou oku, a navíc skvěle padne do ruky.

Tenčí design z prémiového skla

Veliký FHD+ displej

Displej s rozměrem 6,79'' představuje více než dostatek prostoru pro běžnou agendu, sledování videí či hry. S vysokou obnovovací frekvencí 90 Hz je zajištěn plynulejší obraz a menší únava očí. Perfektní detaily a prokreslení si užijete díky vysokému rozlišení 2460 × 1080. Při večerním sledování jistě oceníte technologii displeje s SGS certifikací, která minimalizuje dopady tzv. modrého světla na organismus.

Veliký FHD+ displej

Fotoaparát, který vynikne

K telefonu patří skvělý fotoaparát na zachycení momentů a zážitků, které máte rádi. Redmi 12 5G se pyšní dvojitým 50MPx fotoaparátem s umělou inteligencí a 2MPx hloubkovým fotoaparátem. Vaše snímky tak budou ostré, s extra hloubkou a ve vysoké kvalitě. Obohaťte své fotografie o podmanivou retro atmosféru pomocí sedmi klasických filmových filtrů filmCamera.

Fotoaparát, který vynikne

Platforma Snapdragon 4

Mobilní platforma Snapdragon 4 Gen 2 vystavěná na 4nm procesu představuje vynikající efektivitu baterie při běžném využití, plynulejší chod aplikací a her. Oproti platformě první generace zaznamenává Snapdragon 4 Gen 2 vylepšení výkonu o 11,8 %.

Platforma Snapdragon 4

Baterie, která drží

Ať už sledujete videa ve velkém, voláte, nebo jste vášnivý hráč, s Redmi 12 5G máte vždy po ruce dostatek šťávy pro všechny aktivity. Plně nabitá vysokokapacitní baterie 5 000 mAh představuje buď 23 dní pohotovostního režimu, 27 hodin přehrávání videa, 10 hodin hraní her nebo 46 hodin volání. V případě potřeby baterii rychle dobijete pomocí 18W nabíjení.

Baterie, která drží

Paměťové kapacity a rozšíření

S tímto telefonem se vám jen tak nestane, že byste měli nedostatek místa v úložišti pro vaše fotky, videa či jiné dokumenty. V rozšíření je možné nainstalovat až 1 TB úložiště navíc. A to je již pořádná kapacita!

Paměťové kapacity a rozšíření

Pevný, odolný a testovaný

U telefonu Redmi 12 5G si můžete být jisti, že vydrží většinu mechanického poškození. Dokladem kvality a odolnosti je zdárné absolvování mnoha zátěžových testů. Ať už je to 300 testů extrémního pádu, 1000 testů nárazu, 10 000 testů nabíjecích portů, 20 000 testů konektoru pro sluchátka – telefon má opravdu tuhý kořínek. V neposlední řadě zmiňme též odolnost vůči prachu a postříkání díky krytí IP53.

Pevný, odolný a testovaný

 

Telefon/Tablet
Systém Android 13
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,79 palce
Typ Displeje IPS
Rozlišení displeje 2460 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Velikos RAM Paměti 4 GB
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Hodiny/hodinky