Xiaomi

Xiaomi Redmi 10 2022 4GB/64GB Carbon Gray

Distribuce: EU

  • 48 mpx
  • Android 11
  • LTE
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
2 890 Kč
2 791 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Displej telefonu Xiaomi Redmi 10 vás díky svému špičkovému obrazu naprosto vtáhne do všeho, co právě sledujete. Jeho kouzlo spočívá v moderních technologiích, které mu dodávají neuvěřitelné barvy a zajišťují, že nabídne optimální obraz z jakéhokoliv úhlu. Další předností je velikost displeje 6.5" a neobvyklé rozlišení 2400 x 1080, díky kterému budete mít krásně jemný obraz. Displej společně s elegantním tělem vytvářejí kombinaci, z níž nebudete moci spustit svůj zrak.

Velikost displeje

Rozlišení 6.5" 2400 x 1080 (FHD+)

Brilantní výkon 8 jader

O vysoký výkon telefonu XIAOMI se stará 8jádrový procesor na frekvenci 2.0 GHz, podpořený 4 GB operační paměti. Díky tomu si na 6.5" displeji vychutnáte grafický festival i v náročných hrách a ani více spuštěných aplikací naráz nebude představovat vůbec žádný problém.

Počet jader CPU

Frekvence

Operační paměť RAM 8 2.0 GHz 4 GB

Úložný prostor pro vaše data 

Všechna vaše data lze ukládat do vnitřní úložné paměti telefonu Xiaomi Redmi 10 o nadstandardně vysoké kapacitě 64 GB. To vám poskytne dostatek důležitého prostoru pro vaše kontakty, aplikace, fotografie, hudbu, videa i hry. Je však potřeba pamatovat na to, že určitou část kapacity si pro sebe vždy zabírá operační systém.

Kapacita vnitřní paměti

Slot na paměťovou kartu 64 GB

Ano

Pokud by vám nestačila kapacita vnitřní paměti, můžete úložný prostor telefonu XIAOMI snadno rozšířit pomocí paměťové karty o další desítky GB. Následně lze také na kartu soubory přesunout (včetně podporovaných aplikací), a uvolnit tak potřebné místo v telefonu.

Typ paměťové karty

Micro SD

Gigant pro velké úkoly 

Ohromný pracovní prostor 6.5 palce, na kterém se nemusíte bát rozjet ani ty nejnáročnější úkoly, přináší mobilní telefon Xiaomi Redmi 10. Mějte vždy absolutní přehled a prohlížejte web, pište si poznámky nebo hrajte hry s nevídaným komfortem. Hledáte-li zařízení s funkcemi telefonu a takřka vlastnostmi tabletu, XIAOMI naplní všechny vaše požadavky beze zbytku. Rozměry telefonu přesto nejsou nikterak závratné, jak by se mohlo zdát - činí 162 mm na výšku, 75.5 mm na šířku a 8.9 mm do hloubky.

Výška

Šířka

Hloubka 162 mm 75.5 mm 8.9 mm

Telefon, o kterém v kapse ani nevíte 

Důležitou roli při výběru telefonu hraje také celková hmotnost, která v případě telefonu Xiaomi Redmi 10 činí 181 gramů. To znamená, že ani při dlouhodobé práci s telefonem nebudete v rukou pociťovat únavu a během přenášení po kapsách jej takřka nebudete vnímat.

Hmotnost telefonu 181 g

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,3 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje LCD
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky