Xiaomi

Xiaomi 14 12GB/512GB Jade Green

  • Android 14
  • 50Mpx fotoaparát Leica Summilux s clonou ƒ/1,6
  • Prostorový zvuk s Dolby Atmos
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
21 690 Kč
20 791 Kč

Popis produktu

Telefon Xiaomi 14 je navržen pro pohodlné užívání v jedné ruce díky velikosti displeje 6,36" a zakřivenému zadnímu krytu, což zlepšuje ergonomii. Rámeček obrazovky je 1,61 mm široký, což zajišťuje nepřerušené sledování obrazu. Optické čočky Leica Summilux s clonou ƒ/1,6 garantují výbornou reprodukci barev a detailů ve všech světelných podmínkách. Zvýšení příjmu světla o 80 % umožňuje pořizování kvalitních fotografií za špatných světelných podmínek. Velká clona umožňuje zachytit akční momenty s vysokou rychlostí a jasem. Duální stereo reproduktory a technologie Dolby Atmos poskytují plný a bohatý zvukový zážitek s prostorovým zvukem, který vás pohltí do děje filmů, hudby i her.

Ideální pro držení v jedné ruce

Telefon Xiaomi 14 je navržen s ohledem na pohodlné užívání v jedné ruce, díky své klasické velikosti 6,36". S čtyřikrát zakřiveným zadním krytem poskytuje telefon plynulé zaoblení, což zlepšuje ergonomii a umožňuje příjemné držení. Tato vlastnost je klíčová pro uživatele, kteří preferují kompaktní a snadno ovladatelná zařízení.

Ideální pro držení v jedné ruce

Úchvatný obraz s ultra tenkými rámečky

Díky využití pokročilé technologie FIAA je rámeček obrazovky telefonu Xiaomi 14 opravdu úzký, pouhých 1,61 mm, což umožňuje sledování obrazu bez rušení. Váš vizuální zážitek tak nebude ničím rušen.

Úchvatný obraz s ultra tenkými rámečky

Čočky Leica Summilux

Spolupráce s Leica přináší do telefonu Xiaomi 14 prvotřídní optické čočky Summilux s velkou clonou ƒ/1,6, což garantuje výbornou reprodukci barev, kontrastu a rozlišení. Snadno tak zachytíte každý detail s vysokou kvalitou, což je ideální pro fotografování ve všech světelných podmínkách.

Čočky Leica Summilux

Více světla

Optické čočky Leica Summilux zvyšují příjem světla o 80 % ve srovnání s předchozím modelem Xiaomi 13. To znamená výrazné zlepšení výkonu při fotografování za špatných světelných podmínek, vy tak můžete pořizovat kvalitní fotografie kdykoli a kdekoli.

Více světla

Rychlý objektiv

Díky velké cloně F1,6 umožňuje telefonu Xiaomi 14 zachytit okamžiky s vysokou rychlostí snímání a přesným zaostřením. Jednoduše tak zachytíte dynamické události nebo akční momenty s jedinečnou ostrostí a jasem.

Rychlý objektiv

Prostorový zvuk s Dolby Atmos

Duální stereo reproduktory a technologie Dolby Atmos vám poskytnou plný a bohatý zvukový zážitek s prostorovým zvukem. Naplno si tak vychutnáte sledování filmů, poslech hudby i hraní her, a získáte realističtější audio prostředí, které vás vtáhne do děje

Prostorový zvuk s Dolby Atmos

 

Telefon/Tablet
Systém Android 14
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,36 palce
Rozlišení displeje 2670 x 1200 px
Typ displeje AMOLED
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
8K Video Ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 512 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 3,3 GHZ
Velikost RAM paměti 12288 MB
Hodiny/hodinky