Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Ultratenká konstrukce v kombinaci s matným skleněným povrchem a tenoučkým rámečkem displeje zaručeně upoutá pozornost. Můžete si vybrat hned ze čtyř barevných variant – zvolíte klasickou černou, pastelovou růžovou, jemnou fialovou nebo snad třpytivou bílou? S trojitou fotosoustavou můžete navíc pustit uzdu vaší fantazie a tvořit jedinečné fotky i videa v perfektní kvalitě. Vyzkoušejte nové originální filtry nebo foťte i v noci, výsledek bude vždy perfektní. Nemusíte se bát ani náročnějších úkonů, výkonný procesor vše zvládne levou zadní.

Image Description
Image Description

Lehký design ve svěžích barvách

Xiaomi 11 Lite 5G NE přichází ve čtyřech barevných variantách, které se hodí k vašemu stylu. Odstíny Truffle Black, Bubblegum Blue a Peach Pink se v této generaci vrací, Xiaomi 11 Lite 5G NE se však světu odhalí i v jedné zbrusu nové barvě – Snowflake White. Tato nová barva připomíná matný skleněný povrch pokrytý sněhovými vločkami, které se při pohledu pod úhlem třpytí

Elegantní linie

Tloušťka pouhých 6,81 milimetrů a váha jen 158 gramů – ultratenké a ultralehké tělo modelu Xiaomi 11 Lite 5G NE přináší čistý a osvěžující vzhled, který je jak poutavý, tak pohodlný k uchopení. Okraje displeje telefonu jsou neuvěřitelně tenké, jejich šířka je pouhých 1,88 milimetrů. Xiaomi 11 Lite 5G NE tak dosahuje vynikající rovnováhy mezi schopnostmi a designem.

Věrné zobrazení barev

Xiaomi 11 Lite 5G NE je vybaven 6,55palcovým plochým AMOLED displejem a podporuje technologii Dolby Vision. Tato kombinace je tím pravým prostředníkem pro vizuální zážitek vyšší úrovně. Díky širokému barevnému gamutu DCI-P3 a 10bitové barevné hloubce TrueColor dokáže Xiaomi 11 Lite 5G NE zobrazit ohromujících 1,07 miliardy barev při vysokém stupni přesnosti barev. Aby toho nebylo málo, obrazovka nabízí také vysokou 90Hz obnovovací a 240Hz dotykovou vzorkovací frekvenci, která vás bude bavit díky výrazně sníženému zpoždění a zadrhávání.

Image Description
Image Description

Popusťte uzdu kreativitě

Xiaomi 11 Lite 5G NE pokračuje v tradici inovativních funkcí fotoaparátu a je ohromujícím nástrojem pro mládež s citem pro styl. Tento chytrý telefon je vybaven trojitou sestavou fotoaparátů, která zahrnuje hlavní 64Mpx fotoaparát, 8Mpx ultra širokoúhlý fotoaparát a 5Mpx telemakro čočku, které zlepší vaše zorné pole, a dovolí vám bez jakýchkoli limitů zachytit okolní svět. 

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky