Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Proč vybrat vivo Y20s?

Velký displej 6.51" s kapkovitým výřezem.

Vysokokapacitní baterie 5000 mAh.

8jádrový procesor Snapdragon 460 poskytuje spolehlivý výkon pro stabilní a nepřerušovaný provoz.

Velmi pěkná kapacita pamětí 4 GB RAM a 128 GB ROM.

Zadní trojitý AI fotoaparát.

Možnost použití 2 SIM karet a paměťové karty microSD zároveň.

Přihlášení pomocí boční čtečky otisků a identifikace tváře.

6,51" displej Halo FullView s ochranou zraku

Velký displej Halo FullView s úhlopříčkou 6,51 palce, širokoúhlým poměrem stran 20:9 a rozlišením HD+ (1600 × 720) vás doslova pohltí. Díky nejmodernější technologii In-Cell obrazovka září barvami a překypuje křišťálově čistými detaily. Dokonale se tak hodí pro hraní her i sledování videa. Inteligentní režim ochrany zraku filtruje škodlivé modré světlo a snižuje tak namáhání očí.

Image Description
Image Description

Boční čtečka otisků prstů

S čtečkou otisků prstů umístěnou na boku přístroje odemknete telefon za pouhých 0,33 sekundy. Toto nové inteligentní řešení jsme přizpůsobili každodennímu používání a je zárukou okamžitého a intuitivního odemykání. Další možností, jak telefon během zlomku sekundy odemknout, je technologie Face Wake. Čtečkou otisků prstů a funkcí Face Wake jsou vybaveny všechny modely.

5000mAh baterie + 18W technologie FlashCharge

S 18W technologií FlashCharge nabijete baterii o kapacitě 5 000 mAh na 70 procent během pouhých 69 minut. Starosti s baterií tak můžete pustit z hlavy, protože telefon snadno dobijete podle potřeby v průběhu dne. Díky technologii úspory energie s umělou inteligencí (AI) vám jedno nabití zajistí až 16 hodin přehrávání HD filmů z internetu nebo 11 hodin hraní náročných her. Pomocí funkce reverzního nabíjení můžete z telefonu mimo domov nabíjet i jiná zařízení.

Procesor Qualcomm Snapdragon + 128 GB ROM

Díky výkonnému procesoru Qualcomm Snapdragon a paměti 4GB + 128GB na modelu Y20s hladce poběží i náročné hry. Můžete tak instalovat a spouštět libovolné množství aplikací. Paměť lze rozšířit až na 256GB díky slotu na microSD karty, takže se vám do telefonu snadno vejdou všechny filmy, hudba, fotky a videa, co máte rádi.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový IPS displej telefonu vivo Y20s má velikost 6.51" a rozlišení 1600 x 720 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 460 doplněný o 4 GB operační paměti, interní paměť 128 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je zadní trojitý fotoaparát s rozlišením 13+2+2 Mpx doplněný o přední 8 Mpx selfie kameru. Přístroj je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0 a Wi-Fi. Díky integrovanému přijímači GPS/ Glonass/ Galileo/ BDS lze telefon využít k navigaci. Potěší také funkce boční čtečky otisků a identifikace tváře. Podporuje mobilní sítě 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne microUSB port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh. Operační systém Android (Funtouch OS 11).

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ne
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ne
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 1,8 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky