Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH
Unikátní skládací design

Skládací telefon Samsung vás překvapí svým úžasným designem a malými rozměry, díky nimž se ve složeném tvaru vejde i do nejmenších kapsiček vašeho oblečení. Když telefon vyndáte a složíte, změní se rázem ve smartphone plné velikosti s moderními funkcemi. Technologie, která umožňuje ponechat displej otevřený v nejrůznějších úhlech, vám navíc umožní pohodlné pořizování fotografií a selfies či handsfree videohovory.

Image Description
Image Description

Flexibilní jako vy

I přes svůj odolný design si Galaxy Z Flip3 5G zachovává výjimečnou flexibilitu. Hlavní displej je vyrobený ze speciálního skla Ultra Thin Glass, které vyvinula společnost Samsung. Přidáním další vrstvy skla a ochranné fólie se docílilo toho, že displej je o 80 % odolnější než jeho předchůdci a bez problémů vydrží až 200 000 složení. Máte tak jistotu, že telefon vám bude spolehlivě sloužit opravdu dlouho.

Dokonale ostré fotografie

Pořizujte nádherné snímky bez nechtěného rozmazání či třesu pomocí režimu Flex. Stačí najít dokonale rovný povrch a nastavit telefon ve stabilním úhlu tak, jako kdyby stál na profesionálním stativu. Zapojte svou kreativitu při uměleckých záběrech světla a tmy a vytvořte tak dokonalé umělecké fotografie či selfie hned na první pokus.

Image Description
Image Description

Praktický vnější displej

Telefon Samsung Galaxy Z Flip3 můžete aktivně používat i v zavřeném stavu. Vnější displej nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše zprávy, přehrávání hudby či zobrazení náhledu fotografií. Praktický 1,9palcový displej přehledně zobrazí notifikace aplikací a umožní vám s nimi jednoduše pracovat. Obrazovku si můžete plně přizpůsobit, zvolte si vlastní styl a vyberte aplikace, ke kterým chcete mít rychlý přístup.

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2636 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 256000 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,84 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky