Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Naslouchejte svému tělu

Hodinky pomocí sofistikovaných senzorů dokáží v reálném čase změřit procento tělesného tuku, kosterního svalstva nebo vody v těle. Tyto i další údaje vám dodají motivaci a pomohou nastavit správné zdravotní či sportovní cíle.

Image Description
Image Description

Krevní tlak pod kontrolou

Senzor Samsung BioActive v reálném čase změří i krevní tlak a EKG. Hodinky hned po úvodní kalibraci pomocí optického snímače srdečního tepu zkontrolují krevní tlak a prostřednictvím EKG i případné abnormální srdeční frekvence a rytmy. Výsledná data si můžete poslat přímo do chytrého telefonu.

Ucelená analýza spánku

Funkce sledování spánku dokáže holisticky zanalyzovat fáze vašeho spánku. Sofistikované možnosti měření umožní zkontrolovat hladinu kyslíku v krvi a vzorce chrápání. Hodinky vám následně nabídnou zajímavé poznatky od americké Národní nadace pro spánek.

Image Description
Image Description

Kondiční trénink a denní aktivity

Ať už si zvolíte jakýkoliv pohyb, hodinky ho dokáží sledovat a měřit. Výsledné skóre můžete pohodlně sledovat přímo na hodinkách nebo i v telefonu. Uvidíte počet kroků a spálené kalorie nebo můžete sledovat vývoj, pokroky a zlepšení v průběhu až devadesáti dní.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky