Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Na 6,4" displeji Super AMOLED si můžete v klidu rolovat příspěvky přátel na sociálních sítích, sledovat filmy a hrát hry s dokonalou plynulostí bez zadrhávání. Vzhledem k 98 % NTSC barevné škále a 90,8 % poměru obrazovky k tělu si vychutnáte každý detail. Tento model navíc nabízí čtečku otisku prstu přímo v displeji a tak vás v plynulé odpovědi na důležité zprávy nic nezdrží.

Image Description
Image Description

Na velkokapacitní 4500 mAh baterii se můžete spolehnout. Díky jedinečné technologii nabíjení 65W SuperDart si telefon nabijete z 0 na 100% za bleskových 34 minut a z 0 na 43 % za pouhých 10 minut. Následně si můžete užívat hodiny volání, hraní, sledování filmů a poslouchání hudby.

Se čtyřnásobným kamerovým systémem s rozlišením 65 Mpx si na své přijde každý. Senzor Sony IMX 682 má neuvěřitelnou schopnost snímat světlo, objekt focení tedy budete schopni zachytit ultra čistě a jasně i za šera. Sbalte telefon třeba na výlet, 119° ultra širokoúhlý objektiv zachytí z vyhlídky přírodní úkazy v celé své kráse. Zaujaly vás pestré barvy květin? Zachyťte jejich kouzlo zblízka 4 cm makro objektivem. Pokud se chystáte naopak na rande do města, rozhodně stojí za to se zvěčnit 32 Mpix Selfie kamerou s integrovanou funkcí zkrášlení AI.

Image Description
Image Description

Až budete odpočívat u táboráku, nezapomeňte zachytit romantickou oblohu hvězdným režimem. K dispozici budete mít řadu nejoblíbenějších nočních filtrů a v režimu Pro Nightscape máte možnost nastavit libovolně závěrku, ISO, vyvážení bílé atp. Selfie s úžasnou kvalitou pořídíte díky režimu Nightscape i uprostřed tmavé noci. Kvalita natočených videí vás nadchne, Ultra Nightscape Video zlepšuje citlivost na světlo a využívá algoritmy redukce šumu a zesílení barev. 

Telefon/Tablet
Systém Android
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,4 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
Fotoaparát 64 Mpix
Ostatní
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Hodiny/hodinky