my Phone

myPhone Hammer Iron V Oranžový

  • Certifikace IP69
  • Baterie 6320mAh
  • 50Mpx fotoaparát + noční vidění
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
4 991 Kč

Popis produktu

myPhone Hammer Iron V je odolný a spolehlivý smartphone navržený pro náročné podmínky. S certifikací IP69 a vojenským standardem je odolný proti vodě, prachu a extrémním teplotám od -20 °C do 55 °C. Tento model je ideální pro použití na stavbách, ve skladech nebo při outdoorových aktivitách. Díky infračervený senzor pro noční vidění je skvělým společníkem pro noční výlety nebo průzkum jeskyní. Zadní fotoaparát s rozlišením 50 Mpix a přední fotoaparát s 8 Mpix zaručují kvalitní snímky a videohovory. Obří baterie s kapacitou 6320 mAh zajišťuje dlouhou výdrž, což je klíčové pro práci v terénu i běžné použití. Výkonný procesor MediaTek Helio G36 a čistý systém Android 13 poskytují plynulý a rychlý chod zařízení. Velký displej s úhlopříčkou 6,5" a rozlišením HD+ je chráněn nárazníky, které zvyšují jeho odolnost. myPhone Hammer Iron V je ideální volbou pro uživatele, kteří potřebují robustní a výkonný smartphone pro náročné prostředí.

Odolný a spolehlivý partner myPhone Hammer Iron V je navržen tak, aby vydržel i v těch nejnáročnějších podmínkách. Splňuje normu IP69, což znamená, že je odolný vůči prachu a vodě, a to i při ponoření do hloubky. Kromě toho tento model splňuje nejnovější vojenský standard, což zajišťuje, že bude fungovat v extrémních teplotách od -20 °C do 55 °C. Díky zesílenému pouzdru a přídavným nárazníkům je Iron V ideální pro použití na stavbách, ve skladech nebo během outdoorových aktivit.

Mistr nočního vidění

Jednou z hlavních předností myPhone Hammer Iron V je jeho schopnost nočního vidění. Plánujete noční výlet do terénu nebo průzkum jeskyní? Tento model je vybaven infračerveným senzorem, který umožňuje pořizovat jasné fotografie a videa i při slabém osvětlení. Tato funkce zajišťuje, že nezmeškáte žádný důležitý moment, ať už jste kdekoli.

Skvělé fotky a atraktivní selfie

Hammer Iron V je vybaven zadním fotoaparátem s rozlišením 50 Mpix a světelností f/1,8, což zaručuje kvalitní snímky za různých světelných podmínek. Přední fotoaparát s rozlišením 8 Mpix je ideální pro videohovory a selfie. Vaše vzpomínky tak budou vždy zaznamenány v nejvyšší kvalitě.

Baterie s obří kapacitou

Další výhodou tohoto modelu je jeho baterie s kapacitou 6320 mAh. Tak velká kapacita zajišťuje dlouhou výdrž, což je klíčové pro práci v terénu i běžné použití. Nemusíte se obávat, že vám během dne dojde energie.

Výkonný MediaTek Helio G36

Srdcem myPhone Hammer Iron V je procesor MediaTek Helio G36, který zajišťuje dostatečný výkon pro všechny vaše potřeby. Spolu s čistým systémem Android 13 vám umožní naplno využít skrytý potenciál tohoto zařízení. Rychlé zpracování a plynulý chod jsou samozřejmostí.

Velký displej

Iron V disponuje displejem s úhlopříčkou více než 6,5" a rozlišením HD+ 1600 x 720 pixelů. Tento velký a jasný displej splní vaše očekávání při prohlížení fotek, videí nebo při práci s aplikacemi. Přídavné nárazníky zaručují, že displej je odolnější proti poškození než standardní obrazovky smartphonů.

 

Telefon/Tablet
Systém Android 13
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Typ Displeje IPS
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Velikos RAM Paměti 4 GB
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Hodiny/hodinky