Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon myPhone HAMMER BOW+

Ať už pracujete na stavbě, v dílně nebo jste milovník outdoorových aktivit, odolný telefon myPhone HAMMER BOW+ vám vždy spolehlivě poslouží v každé extrémní situaci. Telefon véčkové konstrukce splňuje náročné standardy pro odolnost s krytím IP68 a nabízí všechny běžné funkce klasického mobilního telefonu. Získejte výjimečně odolný telefon myPhone HAMMER BOW+, který vydrží víc než čekáte.

Image Description
Image Description

Telefon do nepohody

Přístroj bude skvělým řešením pro uživatele v pohybu nebo řemeslníky. Můžete s ním sjezdit celou zeměkouli, vydat se do pouští a pláží, prašných ulic, na lyže, snowboard, festivaly a dokonce i pod vodu. Nebo potřebujete odolný pracovní telefon? Na stavbě i v dílně bude vždy spolehlivě fungovat. Telefon je ideální pro sportovní aktivity, je voděodolný a prachuvzdorný, normu krytí IP68 a byl testován na pády z výšky 1.5 metru.

Funkční výbava

myPhone HAMMER BOW+ je vybaven 2MP fotoaparátem pro základní fotografování. Paměť telefonu můžete rozšířit až o 32 GB pomocí microSD karty, takže nebudete mít nikdy nedostatek volného místa například pro fotografie. Skvěle poslouží také vestavěná svítilna a nechybí ani FM rádio. Telefon má také širokou škálu dalších funkcí, jako jsou Bluetooth. hodiny, budík, kalendář, e.mail klient, www prohlížeč a další funkce klasických telefonů

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon véčkové konstrukce myPhone HAMMER BOW+ přináší 2.4"velký vnitřní displej s rozlišením 240 x 320 bodů a vnější informační 1.44" displej s rozlišením 128 x 128 bodů. Základní interní paměť můžete rozšířit pomocí karty microSD s kapacitou až 32 GB. Obsahuje také bezdrátovou technologií Bluetooth, FM rádio, 2MP fotoaparát, e-mail klient, www prohlížeč, nebo svítilnu. Jeho odolnost odpovídá krytí IP68. Rozměry mobilu činí 111,5 x 57,2 x 21 mm. Podporovány jsou pásma GSM na frekvencích 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz, 3G na frekvencích 900/ 2100 MHz a nabízí možnost vložení dvou SIM karet (Dual SIM). K napájení souží baterie s kapacitou 1200 mAh.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 2,4 palce
Rozlišení displeje 320 x 240 px
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Fotoaparát 2,0 Mpix
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky