Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

CPA HALO 15

Hledáte jednoduchý mobilní telefon? Podívejte se na CPA HALO 15 v tak zvaném véčkovém provedení, jemuž dominuje barevný displej a ovládací tlačítka. Mobil je díky své výbavě a tedy i cenové dostupnosti vhodný nejen pro seniory, ale i pro běžné a nenáročné uživatele, kterým postačí zavolat, napsat zprávu, základní fotoaparát i možnosti zábavy. Jeho design je díky véčkové konstrukci ve složeném stavu velice malý.

Vnější displej 

Telefon disponuje mimo jiné vnějším displejem, díky kterému ihned víte aktuální čas a neunikne vám ani žádný zmeškaný hovor, nebo zpráva.

Image Description
Image Description

Základní komunikace

Telefon je schopen jednoduše zajistit základní komunikační potřeby příjmu hovoru a volání ve frekvenčních pásmech GSM 900/1800 MHz. Na pohodlné klávesnici pak snadno napíšete SMS zprávu.

Dostupná zábava 

Pomocí hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnout oblíbenou hudbu a Díky vestavěnému fotoaparátu s rozlišením 0,3 Mpx můžete zachytit také základní momentky. Mobilní telefon má barevný displej a moderní vybavení, jako je Bluetooth bezdrátové připojení.

Vlastnosti a výbava

K dispozici je budík s jednoduchým nastavením hodin a minut. Pro pohodlné nabíjení telefonu najdete v balení nabíjecí stojánek, do kterého se telefon jednoduše položí. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD až do kapacity 16 GB, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky. Zcela bezkonkurenční funkcí jsou Foto kontakty. Od chvíle, kdy ke kontaktu uložíte fotografii, poznáte velice jednoduše, kdo Vám volá. Stejně tak jednoduše můžete na takový kontakt zavolat. Zaručeně vás potěší i vestavěná LED svítilna!

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon CPA HALO 11 s véčkovou konstrukcí má 2,4" barevný displej s rozlišením 240 x 320 obrazových bodů a dobře čitelnými znaky. Podporuje paměťové karty typu microSD (max. 16 GB) a nabíjí se přes dodávaný nabíjecí stojánek. Nechybí bezdrátové připojení Bluetooth, 0.3 Mpx fotoaparát ani nezbytné rozhraní microUSB. Rozměry telefonu jsou 102,5 x 52 x 19,8 mm s hmotností 100 gramů a k napájení mu slouží Li-Ion baterie s kapacitou 800 mAh a výdrží až 10 dní pohotovostního režimu, nebo 5 hodin hovoru. Přístroj má i vnější displej.

Telefon/Tablet
Displej
Velikost displeje 2,4 palce
Rozlišení displeje 240 x 320 px
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky