Motorola

Motorola Edge 30 Neo 8GB/128GB Black Onyx

Distribuce: EU

  • Android 12
  • Velikost displeje 6.28
  • Rozlišení hlavního fotoaparátu 64 Mpx
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
5 990 Kč
5 491 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Motorola Edge 30 Neo představuje výbornou volbu pro ty, kteří touží po chytrém telefonu, který nejen dobře vypadá, ale disponuje i luxusními funkcemi. Kompaktní lehký smartphone, jenž vás jistě nadchne svým vybavením – například luxusním OLED displejem, výkonnými stereo reproduktory s prostorovým zvukem Dolby Atmos nebo vynikajícím fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu a rozlišením 64 Mpx. Nemusíte se bát ani o výdrž baterie – plně nabitý mobil budete mít již za 10 minut napájení, a to díky baterii o kapacitě 4020 mAh a 68wattovému nabíjení TurboPower! To vše bez nutnosti kabelů, Motorola Edge 30 Neo totiž nabízí bezdrátové nabíjení.

Klasický operační systém Android nabízí příjemné uživatelské prostředí. Každodenní používání zpříjemní i rychlý přístup přes otisk prstu, vodoodpudivost, bezdrátové nabíjení nebo výkonné reproduktory s prostorovým zvukem. Vybrat si můžete ze dvoubarevných variant na škále Pantone - Veri Peri a Black Onyx. 

Užijte si naplno pestré kontrastní barvy! Motorola Edge 30 Neo se může pochlubit displejem prvotřídních kvalit. Zářivý OLED displej s úhlopříčkou 6,28 palce se automaticky přizpůsobuje intenzitě denního světla a zajišťuje dokonalou plynulost díky obnovovací frekvenci 120 Hz .

Se smartphonem Motorola Edge 30 Neo se stanete profesionálním fotografem velmi snadno. Nabízí totiž úchvatný fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a rozlišením 64 Mpx, které zajistí perfektní ostré snímky za jakýchkoliv světelných podmínek. Další perspektivy vám přinese ultra širokoúhlý a makro fotoaparát s rozlišením 13 Mpx. A vaše parádní selfíčka vám zařídí přední fotoaparát s vysokým rozlišením 32 Mpx a technologií Quad Pixel. 

 
 

 

Telefon/Tablet
Systém Android 12
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6.28 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje OLED Super Retina HD
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť 5G
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky