Ksix Urban 4 Black

Dostupnost: Skladem
1 491 Kč

Popis produktu

 

LUXUSNÍ OBRAZOVKA
Ksix Urban 4 jsou vybaveny 2,15" zakřivenou vícedotykovou IPS obrazovkou, která přináší neuvěřitelnou kvalitu obrazu. S vysokým rozlišením 320 x 384 pixelů vás okouzlí ostrým obrazem a sytými barvami, což vám poskytne jedinečný vizuální zážitek. Urban 4 jsou ideálním výběrem pro ty, kteří touží po nejnovější technologii a vkusném stylu.

Konkrétní specifika displeje:

✅ Multidotykové ovládání
✅ Zaoblený IPS diplej
✅ Přirozené HD barvy
✅ Vysoké rozlišení

HOVORY NA DOSAH RUKY
To však není konec, Ksix Urban 4 nabízí mnohem více než jen skvělý displej. Díky integrovanému mikrofonu a reproduktoru můžete snadno přijímat hovory přímo ze svého zápěstí, což vám umožňuje zůstat propojení se svými kontakty bez nutnosti vytahovat telefon z kapsy. 

Navíc jsou plně kompatibilní s nejoblíbenějšími hlasovými asistenty, jako je Siri nebo Google Assistant, což znamená, že můžete ovládat své chytré hodinky jednoduše hlasovými příkazy.

POSTARJÍ SE O VŠE
Co se týká vašeho zdraví, Ksix Urban 4 se stává vaším výjimečným spojencem. Díky nepřetržitému monitorování vašeho zdravotního stavu 24 hodin denně můžete uchovávat podrobné záznamy o své srdeční frekvenci, krevním tlaku, elektrokardiogramu, saturaci krve kyslíkem a dokonce i sledovat svůj menstruační cyklus.

A pokud máte zájem zůstat aktivní a sportovat, Urban 4 vám v tom může ještě více pomoci, protože obsahuje krokoměr, sleduje počet spálených kalorií, ujetou vzdálenost a nabízí multisportovní režimy pro sledování vaší denní aktivity a cvičení.

VÝDRŽ A NABÍJENÍ BATERIE
S Ksix Urban 4 se můžete těšit na dlouhou výdrž baterie až po dobu 5 dnů při standardním používání a až 2 dny při intenzivním využívání. A co je nejlepší, nabíjení je velmi pohodlné díky nabíjecímu puku, který plně dobije hodinky za pouhé 4 hodiny. 

Tento praktický nabíjecí stojan je dodáván v balení spolu s 60centimetrovým USB-A kabelem, takže budete připraveni na cestu za svými dobrodružstvími bez starostí o baterii.

FUNKCE HODINEK
Ksix Urban 4 nabízí širokou škálu funkcí, které vám výrazně usnadní život. Získáte plnou kontrolu nad hudbou přímo na zápěstí, budete moci vychutnávat hry, dálkově pořizovat skvělá selfíčka díky ovládání fotoaparátu a mnoho dalšího. 

Tato chytrá zařízení zahrnují i užitečné nástroje, jako jsou budík, kalkulačka, upomínky, stopky, aktuální informace o počasí a mnoho dalších. S Ksix Urban 4 jdou praktičnost a styl ruku v ruce, abyste mohli žít svůj život ještě snadněji a s vkusem.


Hodinky KSIX Urban 4 nabízí:

✅ Velký VIVID displej
✅ Hlasové asistenty
✅ Slušnou výdrž baterie až na 5 dní
✅ Sledování zdravotních funkcí
✅ Dálkové ovládání hudby
✅ Předpověď počasí přímo v hodinách
✅ Možnost bluetooth volání
✅ Mnoho sportovních režimů
✅ Hodinky jsou plně v Češtině!
✅ Řemínky stejné jako u Apple watch

VODĚODOLNOST
Chytré hodinky Ksix Urban 4 jsou vybaveny certifikací IP68, což vám dává možnost ponořit je do vody až do hloubky 1,5 metru po dobu až 30 minut. Pokud se rozhodnete koupat v moři nebo bazénu s mořskou vodou, doporučujeme po ponoření hodinky opláchnout sladkou vodou. 

Tento postup pomáhá minimalizovat potenciální korozivní vlivy mořské soli a zajišťuje dlouhou životnost vašich chytrých hodinek Ksix Urban 4.

HLASOVÉ OVLÁDÁNÍ
Hlasové ovládání pomocí asistentů, jako jsou Siri od Apple nebo Alexa od Amazonu, umožňuje lidem řídit svá zařízení a vykonávat úkoly pouze hlasem. Stačí říct "Siri" nebo "Alexa," a poté požádat o konkrétní úkol, jako je zobrazení počasí, spuštění hudby nebo nastavení budíku. 

Tyto asistenty používají rozpoznávání hlasu a umělou inteligenci k porozumění a plnění požadavků uživatele, což usnadňuje interakci s technologií a zlepšuje pohodlí v domácnosti.

KVALITA SPÁNKU
Hodinky sami poznají kdy chodíte spát a tím zjistí jak dlouho jste byli v posteli. Počítají REM spánek a sledují jeho kvalitu. Díky této funkci se stanete více produktivní jak v práci, tak v osobním životě :)

 

Telefon/Tablet
Displej
Typ Displeje IPS
Rozlišení displeje 320 x 384 px
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky