Ksix Core Black

Dostupnost: Skladem
1 601 Kč

Popis produktu

 

KULATÁ AMOLED OBRAZOVKA
Chytré hodinky Ksix Core vás nadchnou svým 1,43" kulatým vícedotykovým AMOLED displejem, který oslní vaše oči. Ponořte se do vizuálního světa plného ostře zobrazovaných obrázků a živých barev. To vše je umocněno vysokým rozlišením 466 x 466 pixelů, které přináší neuvěřitelnou jasnost a detailnost obrazu. Jedná se o displej, který vás zcela pohltí!


Konkrétní specifika displeje:

✅ Multidotykové ovládání
✅ Kulatý AMOLED displej
✅ Přirozené barvy
✅ Vysoké rozlišení

TELEFONOVÁNÍ BEZ PROBLÉMU
Můžete se také těšit na možnost telefonovat a přijímat hovory přímo ze svého zápěstí, a to i bez nutnosti vytahovat telefon z kapsy, díky vestavěnému mikrofonu a reproduktoru. 

Tato chytrá zařízení jsou plně kompatibilní s hlasovými asistenty, jako je Siri nebo Google Assistant, což vám umožní ovládat jejich funkce prostřednictvím hlasových příkazů.

ÚPLNÁ KONTROLA NAD TĚLEM
S Ksix Core získáte kompletní monitorování 24 hodin denně. Jeho inteligentní senzory umožňují sledování vaší srdeční frekvence, krevního tlaku, úrovně stresu, saturace krve kyslíkem a kvality spánku. 

A pokud si přejete zůstat aktivní, krokoměr bude přesně počítat vaše kroky, spálené kalorie a ušlou vzdálenost. Navíc díky multisportovnímu režimu budou sledovány všechny vaše fyzické aktivity. S Ksix Core jdou zdraví a technologie ruku v ruce, abyste mohli dosáhnout svých cílů v pohodlí a s důkladným sledováním.

MNOHO VESTAVĚNÝCH FUNKCÍ
Chytré hodinky Ksix Core jsou plné užitečných funkcí, které vám usnadní každodenní život. Zkontrolujte svou hudbu, pořizujte snadno selfie díky dálkovému ovládání fotoaparátu a v případě ztráty telefonu ho rychle najděte pomocí funkce proti ztrátě. 

A to není vše, nabízí také užitečné nástroje, jako jsou budík, kalkulačka, časovač, aktuální informace o počasí a mnoho dalšího. Stáhněte si aplikaci CO-FIT a získejte ještě větší kontrolu nad svými chytrými hodinkami.

Ksix Core je kompatibilní s Androidem 4.4 a iOS 9.0 a novějšími verzemi, což zajišťuje, že budou fungovat se širokou škálou zařízení.

Hodinky KSIX Core nabízí:

✅ Velký AMOLED displej
✅ Hlasové asistenty
✅ Slušnou výdrž baterie až na 5 dní
✅ Sledování zdravotních funkcí
✅ Dálkové ovládání hudby
✅ Měření úrovně stresu
✅ Předpověď počasí přímo v hodinách
✅ Možnost bluetooth volání
✅ Jsou plně v Češtině

VÝDRŽ BATERIE
S ohledem na svou výdrž baterie až 5 dní při normálním používání a 2 dny při intenzivním využívání, vás hodinky Ksix Core nikdy nenechají ve štychu.

Co ještě více, dobíjení trvá pouhé 2 hodiny. Pro nabíjení těchto chytrých hodinek využíváte magnetické nabíjecí kolíky, což je systém, který nabízí snadný a pohodlný způsob nabíjení, a to pomocí kabelu USB-A o délce 60 centimetrů, který je součástí balení.

JE LIBO RODINNÝ OBRÁZEK?
Díky aplikaci Co-Fit není problém si zvolit libovolný obrázek na váš ciferník. Navíc jej můžete obohatit o datum, čas nebo třeba kvalitou spánku. Vaši představivosti se meze nekladou :)

PODPORA HLASEM
Využijte podporované asistenty jako je ALEXA od Amazonu nebo SIRI od společnosti APPLE. Hodinky si dle připojeného zařízení zvolí toho, který je kompatibilní.

VODĚODOLNOST IP67
IP67 znamená vysokou úroveň ochrany proti vodě. První číslice, "6", nám sděluje, že zařízení je zcela chráněno před prachem a jinými pevnými předměty. 

To znamená, že prach nemá šanci se dostat dovnitř a ohrozit správné fungování zařízení. Druhá číslice, "7", nám dává jistotu, že zařízení je odolné vůči ponoření do vody na hloubku až 1 metr po dobu nejméně 30 minut.

 

Telefon/Tablet
Displej
Typ Displeje Amoled
Rozlišení displeje 466 x 466 px
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky