evolveo

Evolveo EP-500 EasyPhone Black

  • Barevný displej 1,8
  • Li-ion baterie 1000 mAh
  • SOS volání na šest telefonních čísel
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
1 015 Kč
791 Kč

Popis produktu

Telefon s jednoduchým ovládáním má velká tlačítka a barevný displej s velkými znaky. Na psaní SMS i vytáčení telefonního čísla tak dobře uvidíte. Na zadní straně je připravené SOS tlačítko, kterým aktivujete vytáčení přednastavených čísel a odeslání zprávy na nouzové kontakty. Na boku telefonu je tlačítko pro zapnutí a vypnutí svítilny, které můžete využít i v případě, že je telefon vypnutý. Nechybí ani praktické funkce, jako je FM rádio, kalkulačka nebo budík.

Jednoduché ovládání

Velká tlačítka jsou jasně oddělena, aby nedocházelo k nechtěným překlepům. Barevný displej zobrazuje čísla i písmena v dostatečné velikosti, takže si můžete napsaný text snadno zkontrolovat. Připraveno je české menu, které vám usnadní nastavení. Oblíbené kontakty si můžete uložit a jednoduše vyvolat jedním tlačítkem. Nechybí ani rychlá volba.

Jednoduché ovládání

SOS tlačítko

Telefon je vybaven SOS tlačítkem, které najdete na zadní straně. Stačí ho stisknout a telefon automaticky zavolá na předem nastavené kontakty. Zároveň na ně také odešle nouzovou zprávu. Přichystána je také praktická svítilna, která funguje i při vypnutém telefonu. Zapnete i vypnete ji bočním tlačítkem.

SOS tlačítko

Nabíjecí stojánek

Nabíjení telefonu probíhá přes nabíjecí stojánek. Stačí do něj telefon zasunout a okamžitě se začne dobíjet. Stojánek lze využít také pro odložení telefonu ve chvíli, kdy ho nepotřebujete. Budete tak vždy vědět, kde ho hledat a navíc máte jistotu, že se nikdy nevybije.

Nabíjecí stojánek

FM rádio

Tlačítkem na straně telefonu zapnete nebo vypnete FM rádio. Protože je anténa integrovaná uvnitř telefonu, nepotřebujete k poslechu sluchátka - přehrávání probíhá přímo z reproduktoru. Stanice se ladí automaticky, takže snadno najdete tu nejoblíbenější.

FM rádio

Další možnosti zábavy

Telefon podporuje paměťové karty microSDHC do velikosti až 32 GB. Na ně si můžete nahrát oblíbené písničky, které pak nastavíte jako vyzváněcí melodii nebo třeba jako budík. S dalším zařízením se můžete propojit přes Bluetooth. Připraveny jsou také praktické aplikace, jako je kalkulačka, budík nebo diktafon.

Další možnosti zábavy

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

 

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky