Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Telefon Energizer Energy E241S LTE

Klasický tlačítkový telefon Energizer Energy E241S LTE je kompaktní, má vysokokapacitní baterii a umožní využívat některé oblíbené služby, které znáte z chytrých telefonů díky prostředí systému KaiOS, který je navržen pro klasické telefony, přesto nabízí řadu pokročilých funkcí a aplikací.

Hlavní přednosti

Podpora rychlých mobilních sítí LTE.

Budete v kontaktu s oblíbenými aplikacemi Facebook a WhatsApp.

Funkce Wi-Fi a GPS.

Má přední a zadní fotoaparát.

Dlouhá výdrž na baterii.

DualSIM - oddělené sloty 2x miniSIM + microSD.

Image Description
Image Description

Aplikace, které znáte z chytrých telefonů

Díky podpoře připojení LTE a aplikacím WhatsApp a Facebook zůstanete vždy ve spojení. Navíc si můžete z obchodu s aplikacemi stáhnout další užitečné aplikace a hry. K dispozici jsou také Google Mapy, takže můžete s pomocí GPS pohodlně cestovat. Procházejte internet, hlídejte počasí a poslouchejte zprávy na tlačítkovém telefonu Energizer.

Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1900 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. V pohotovostním režimu vydrží až 131 hodin, nebo můžete hovořit až 28 hodin v jednom kuse. S telefonem Energizer Energy E241S se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.

Stvořen pro dvě SIM karty

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Energizer Energy E241S už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon Energizer Energy E241S je vybaven 2.4" displejem s rozlišením 240 x 320 pixelů. Výkon zajišťuje platforma SC9820E doplněná o 512 MB operační paměti a 4 GB interní paměti. Do funkční výbavy telefonu patří služby WhatsApp, Facebook, Google Maps, které můžete dále doplnit o další aplikace pro systém KaiOS. Podporováno je připojení v sítích GSM, 3G a LTE. Mezi další výbavu patří také WiFi, Bluetooth a přijímač GPS. Přední a zadní fotoaparáty mají rozlišení VGA. Pro poslech hudby je telefon vybaven i 3.5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port, funkce svítilna nebo FM rádio. Operační systém KaiOS.https://www.energizeyourdevice.com/en/mobiles/product/details/energy-e241s-new/

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon