Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Mobilní telefon, který vás zaujme svým vybavením a pro smartphone nevšedními funkcemi. Model S61 od značky CAT disponuje termální technologií, se kterou snadno změříte teplotu v místnosti, laserovým měřičem vzdálenosti a monitorem vlhkosti vzduchu. Je tak ideálním společníkem při řadě manuálních prací. Kromě toho mu nechybí vybavení hodné kvalitního smartphonu jako např. skvělý fotoaparát nebo špičkové jádro pro ničím nerušený chod. Samozřejmostí je odolný design, který z něj dělá jedničkovou volbu.

Image Description
Image Description

Odolný společník

Mobilní telefon disponuje kvalitním odolným tělem, které je vhodné i do prašného prostředí. Navíc jej můžete ponořit až do 3 metrů pod vodní hladinu. Poradí si také s pády a vysokými teplotními rozdíly.

Ničím nerušený výkon

Uvnitř telefonu se skrývá kvalitní jádro, úložiště se 64 gigabyty i vysokokapacitní baterie s 4 500 mAh. Čeká vás tak hladký chod přístroje, který můžete používat třeba od rána do večera.

Kvalitní fotoaparát

Co by to bylo za smartphone bez fotoaparátu? Telefon je vybaven 16 Mpix technologií s duálním LED bleskem a automatickým ostřením. Nechybí ani přední čočka, která má 8 Mpix.

Detektor teploty

V mobilním telefonu objevíte unikátní termální technologii, která dokáže detekovat teplotu okolo vás, a to až do 400 °C. Snadno zaznamená teplotní rozdíly a je tak ideální např. ke zjištění mezer v izolaci, špatného těsnění nebo elektrických poruch.

Image Description
Image Description

Laserové měření vzdálenosti

S telefonem díky funkci laserového měření snadno změříte prostorovou vzdálenost. Bude se vám tak hodit třeba při plánování malování či tapetování, montáži podlah nebo při přípravě půdorysů.

Monitor kvality vzduchu

Přístroj je vybaven také integrovaným monitorem kvality vzduchu. Zobrazí vám aktuální hladinu vlhkosti a vy tak budete mít vždy přehled o tom, v jakém prostředí se nacházíte

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 5,2 palce
Rozlišení displeje 1920 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,2 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky