Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Odolný telefon Caterpillar CAT B35

Caterpillar CAT B35 je odolný klasický mobilní telefon s odolným pláštěm, navržený tak aby přežil extrémní venkovní podmínky. Je kompaktní, má vysokokapacitní baterii a umožní využívat některé oblíbené služby, které znáte z chytrých telefonů.

Odolnost dle standardů IP68 a MIL SPEC 810G. 

Předinstalované některé služby Google a možnost instalace dalších vybraných aplikací.

Podpora rychlého připojení LTE.

Vydrží pády z výšky až 1.8 metru.

Může být potopen 1.2 metru pod hladinu až na 35 minut.

 

Image Description
Image Description

Navržen do nepohody

Telefon je vybaven krytem odolným proti prachu, písku, blátu, sněhu, vysokým a nízkým teplotám a nárazům. Ocení ho především řemeslníci na stavbě a v dílně, skvěle se uplatní i v průmyslovém prostředí a samozřejmě je vhodný také pro těžké outdoorové podmínky.

Dostupné oblíbené služby

CAT B35 přichází vybaven předinstalovanou sadou oblíbených služeb, jako jsou Google Assistant, Google Maps, Google Search a YouTube. Další služby pak můžete získat v KaiStore, jako například Facebook, Twitter a WhatsApp.

Vybaven nejen pro komunikaci

Caterpillar CAT B35 poslouží nejen při komunikaci, ale také vám nabídne několik běžných možností dalšího využití. Ve výbavě má FM rádio, Media player, připojení WiFi, Bluetooth, slot pro paměťové karty microSD, 2 Mpx zadní fotoaparát a další běžné oblíbené aplikace.

Dual SIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem Caterpillar už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Odolný telefon Caterpillar CAT B35 nabízí 2.4" veliký displej s rozlišením 320 x 240 bodů. Přístroj pohání 2jádrový procesor Qualcomm 8905 s frekvencí 1.3 GHz, doplněný o 512 MB operační paměti a interní paměť 4 GB, kterou můžete rozšířit přes microSD slot. Umožní komunikaci v sítích 2G, 3G a LTE. Ve výbavě najdete bezdrátové technologie WiFi a Bluetooth, FM rádio a 2 Mpx zadní fotoaparát. Krytí telefonu odpovídá specifikaci IP68 a MIL SPEC 810G. K napájení slouží baterie s kapacitou 2300 mAh.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon