Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Zatraceně chytrý telefon? To si tedy pište! Model iPhone 8 s odolnou skleněnou konstrukcí disponuje špičkovým 4,7“ Retina displejem, vylepšeným fotoaparátem, extra výkonným čipem a dalšími vychytávkami, kterými si vás tento model získá. Co třeba pohodlné bezdrátové nabíjení nebo zcela nové možnosti rozšířené reality? Do všech tajů budoucnosti vás zasvětí právě iPhone 8 – smartphone nové generace.

Image Description
Image Description

Tento exkluzivní model se pyšní celoskleněným provedením, a to jak z přední strany, tak i z té zadní. Elegantní postranní rámeček z leteckého hliníku dokonale ladí s každou z barevných variant nového iPhonu – vesmírně šedou, zlatou i stříbrnou.

Ačkoliv iPhone 8 působí křehce, není to žádná slečinka! Díky precizní konstrukci se pyšní certifikátem IP67, takže je odolný vůči polití, vodě i prachu. Hravě tedy obstojí i v drsnějších podmínkách.

Image Description
Image Description

Jděte s dobou a nabíjejte bezdrátově. Skleněná zadní strana tohoto smartphonu to umožňuje! Svůj iPhone 8 můžete nabíjet na všech stanicích a podložkách pro bezdrátové nabíjení standardu Qi, které najdete v hotelech, kavárnách a na letištích kdekoli na světě. Budete-li nabíjet klasicky – přes kabel, můžete se těšit na rychlé nabíjení až 50 % za 30 minut.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,7 palce
Rozlišení displeje 1334 x 750 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 6x
Frekvence 1. procesoru 2,1 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB
Hodiny/hodinky