Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Hledáte-li dokonalý designerský kousek, je vaše hledání u konce. iPhone 7 je totiž majstrštyk, který jen tak něco nepřekoná. Jeho luxusní vzhled nelze přehlédnout, stejně jako výbavu, na které společnost Apple rozhodně nešetřila. Celkem snadno se tak iPhone 7 stává klenotem, který se zavděčí i těm nejnáročnějším uživatelům. Okouzlí vás nepřekonatelným výkonem, neskutečně živým displejem, špičkovými stereo reproduktory a fotoaparáty, které nemají konkurenci. K tomu všemu je tento model voděodolný a jeho baterie má výdrž, jakou jste u iPhonů dosud nezažili. Pokrok zkrátka nelze zastavit a iPhone 7 je toho jasným důkazem!

Image Description
Image Description

Na plné pecky

První iPhone se stereo reproduktory je tu! Oproti svému předchůdci nabízí silnější zvukový výstup a větší dynamický rozsah. Na vlastní uši se tak přesvědčíte o tom, že volání s hlasitým odposlechem a poslech hudby bude mít patřičnou razanci i kvalitu. Smartphone je dodáván se sluchátky EarPods s konektorem Lightning. Pokud dáte přednost svým starým sluchátkům, stačí k telefonu připojit adaptér na 3,5 mm konektor jack, který je součástí balení. Potrpíte-li si na technologické vychytávky, můžete si přikoupit bezdrátová sluchátka do uší AirPods, která vám dopřejí maximum volnosti a - i přes své malé rozměry - bohatý hudební zážitek.

Fotoaparát jako žádný jiný

Ne nadarmo je iPhone tím nejoblíbenějším fotoaparátem. Díky jeho přednostem si jej zamilujete i vy! Pyšní se optickou stabilizací obrazu, která zabraňuje rozmazání, propustí více světla a dopřeje vám tak skvělé snímky i ve špatných světelných podmínkách. Díky čtyřdiodovému LED blesku budou fotky dokonale ostré a nasvícené i za tmy. Nový rozměr získají též videa, která pořídíte ve filmové kvalitě 4K. Díky přednímu 7MP fotoaparátu FaceTime HD budou vaše selfie snímky plné života a přirozených barev, takže na nich budete moci oči nechat nejen vy, ale i ostatní. To vše díky chytřejšímu obrazovému procesoru zabudovanému v čipu A10 Fusion.

Image Description
Image Description

Pastva pro oči

I když je důležité, co dřímá pod kapotou smartphonu, středobodem je stejně to, co je na očích. Retina HD displej tohoto modelu vám dopřeje zcela reálnou podívanou v kinematografické kvalitě, takže prohlížení fotografií i sledování videa bude jedinečné a naprosto bezchybné. Za zmínku stojí také technologie 3D Touch, díky které iPhone poslechne na každý dotek. Na vlastní oči a prsty tak zažijete, jak snadná je díky decentní hmatové odezvě práce se zprávami, kalendářem a dalšími aplikacemi.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,7 palce
Rozlišení displeje 1366 x 768 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 12,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32000 GB
Ostatní
NFC ano
HDMI ano
Výkon
Velikost RAM paměti 2048 MB
Hodiny/hodinky