Dostupnost: Není skladem
1 Kč

Popis produktu

Společnost Apple si opět dala záležet a výsledek se dostavil. Je jím právě tento telefon, který prošel inovacemi na všech úrovních. iPhone 6S je zkrátka jiný. Vyzkoušejte jej a pochopíte, že to, co držíte v ruce je opravdu jedinečný kousek. Nabízí mnoho novinek, ale přitom jej budete používat s takovou samozřejmostí, až se vám bude zdát, že jej znáte již léta. Obdiv si zaslouží nejen do detailů propracovaný design, ale také vysoký výkon a fotoaparát, který fotí a natáčí v té nejlepší kvalitě.

Image Description
Image Description

O generaci lepší Multi-Touch

iPhone 6S je smartphone, který vám porozumí. Na každý váš dotek zareaguje tak, jak budete chtít, v závislosti na tom, do jaké hloubky stisknete jeho displej. Nabízí se vám tak mnohem větší možnosti interakce – rychleji a jednodušeji.

Fotoaparátu nic neuteče

Pořizujte dechberoucí Live Photos – záběry, které ožijí jediným přitlačením na ně. Vyspělý fotoaparát iSight totiž umí nahrát okamžik těsně před i po stisknutí spouště. Pro zvěčnění delších okamžiků vám skvěle poslouží nahrávání videa v té nejvyšší kvalitě – 4K. Ani přední fotoaparát FaceTime se svými 5 MP a bleskem Retina Flash nezaostává. Pořídí vám zářivé selfie v těch nejlepších barvách.

Image Description
Image Description

Výkonem oslní

Pod kapotou iPhonu 6S dřímá vyspělý čip A9, který se stará o bezkonkurenční výkon. Svou rychlostí a odezvou odpovídá stolnímu počítači, takže hry i aplikace poběží bez jediné chybičky. Za zmínku stojí také pohybový koprocesor M9, který zvládne měřit vzdálenost a počítat vaše kroky.

Telefon/Tablet
Systém IOS
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 4,7 palce
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 8,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64000 GB
Ostatní
Výkon
Počet jader 2x
Frekvence 1. procesoru 1,4 GHZ
Velikost RAM paměti 1024 MB
Hodiny/hodinky