Apple

Apple AirPods Pro 2. Generation USB-C MTJV3ZM/A

Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
5 751 Kč

Popis produktu

Oblíbená sluchátka od Apple dokáží nyní potlačit hluk až dvojnásobně ve srovnání s předchozí generací. Snímají polohu hlavy a rozpoznají tvar ucha - díky tomu upraví nastavení tak, aby se vám poslouchalo co nejlépe. Sluchátka umí zjistit hlučnost vašeho okolí a podle toho nakombinovat režim propustnosti a aktivní potlačování hluku. Rozpoznají také, že jste s někým začali konverzovat a okamžitě ztlumí přehrávání a zesílí hlas člověka, který na vás mluví. Bez nabíječky vydrží přehrávat až 30 hodin.

Oproti předchozí generaci umí sluchátka potlačovat hluk až dvakrát účinněji - stará se o to čip H2, který navíc dokáže vytvořit trojrozměrný dojem zvuku. S režimem propustnosti neztratíte přehled o tom, co se děje okolo vás. Sluchátka 48 000x za sekundu zeslabují a potlačují hlasité zvuky z vašeho okolí.

Nově jsou sluchátka vybavená technologií adaptivního zvuku. Ta dokáže upravovat hlukový filtr podle toho, v jakém prostředí se pohybujete. Jde tedy o kombinaci aktivního potlačování a režimu propustnosti. Osobní nastavení hlasitosti zase zeslabí nebo zesílí volume podle okolního prostředí.

V případě, že sluchátka detekují konverzaci, automaticky ztlumí přehrávání zvýrazní hlasy lidí, se kterými mluvíte. U toho stále potlačují hluk z okolí, takže své přátele uslyšíte naprosto perfektně.

 

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky