Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Alcatel 2003D s dlouhou výdrží baterie

Toužíte po telefonu, který vás spojí s okolním světem, nabídne základní výbavu a zároveň dobrou výdrž baterie? Alcatel 2003D splní vaše sny. Stane se vaším nerozlučným parťákem, na kterého se budete moci spolehnout i v nejtěžších chvílích. Vezmete si ho s sebou kamkoliv, je malý a lehký.

Výhody tohoto telefonu:

Hezky padne do ruky, má tenký profil.

Metalický design působí moderně.

2,4 palcový displej má velmi tenký rámeček.

Ve standby režimu vydrží až 206 hodin.

Image Description
Image Description

Baterie opravdu něco vydrží

Štvou vás dnešní telefony, které na jedno nabití vydrží sotva den? Tak se zaměřte na modely, jako je právě Alcatel 2003D. Ten má sice jen 970 mAh baterii, což oproti většině telefonů není zrovna moc, nicméně dokáže ji využívat úsporně. Vydrží 7 hodin hovoru, ve standby režimu na jedno nabití přežije přes 8 dnů.

Menší telefon s větším displejem

Spousta telefonů využívá prostor velmi neefektivně. Displeje mají široké rámečky, proto zabírají jen část telefonu, který je pak zbytečně velký. Alcatel se snažil tohle vyřešit a pro tento model vytvořil 2,4 palcový displej se zúženými rámečky. Zabírá tedy značnou plochu telefonu, který nemusí být zbytečně obrovský.

Kompaktní design se povedl

Telefony se čím dál více zvětšují, těžko říct, kam až v rozměrech dojdeme. Alcatel 2003D je na tom ovšem jinak. Je kompaktní, vejde se pohodlně i do malé ženské ruky, strčíte ho do kapsy. Navíc je výjimečně tenký, měří pouze 10,3 mm. Metalický povrch mu pak dodává stylový a moderní vzhled.

Je to prostě telefon

Nechce nahradit váš počítač, netouží umět všechno. Alcatel 2003D umí jen to, co potřebujete. Nabízí kalendář, převodník měn, budík, filtr hovorů, diktafon, kalkulačku, FM rádio, svítilnu, přehrávač MP3, správce souborů, možnost zakázat a povolit čísla či připojit se na Facebook a Twitter.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Stylový telefon má 2,4 palcový TFT displej s rozlišením 320 x 240. Disponuje 4 MB RAM, 4 MB ROM a podporou pro microSD karty do 32 GB, jedná se o dual SIM. Fotoaparát má rozlišení 1,3 Mpx. Disponuje Bluetooth, GSM, 3,5mm audio jackem a 970 mAh baterií, s níž vydrží ve standby režimu až 206 hodin. Měří 118 x 49 x 10,3 mm, váží jen 72 gramů.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon