Dostupnost: Není skladem
1 Kč

360 Robot Vacuum S5 White

Nohy nahoru, ruce za hlavu a jen si užívejte, jak se robotický vysavač 360 Robot Vacuum S5 stará o vaše podlahy.

360 Robot Vacuum S5 pro dokonalý úklid využije maximální čisticí sílu. Funguje na každém typu podlah a vypořádá se smírnými překážkami. Vybaven je vlastním nastavitelným hlavním kartáčem.

Pokročilý LDS Lidar a SLAM algoritmus

Propojení s mobilní aplikací

Funkce rozpoznání jednotlivých místností

Překonání překážek do výšky 2 cm

Maximální výkon 2200 Pa

Image Description
Image Description

Neztratí se

Užijte si bezproblémové vysávání. Senzor LDS Lidar a SLAM algoritmus dokonale zmapuje místnost a vybere nejefektivnější způsob čištění. Ve spodní části vysavače pak jsou 4 snímače, které detekují schody a rozdíly v podlaze. Zabraňují převrácení robotického vysavače na schodech a snižují míru nárazů do překážek. Pokročilé senzory zabraňují i zaseknutí vysavače pod nábytkem.

Detekce koberců

Pokud vysavač najede na koberec, ihned to pozná a automaticky zvýší sací výkon až na 2000 Pa. Dokonale tak odstraní nečistoty i z delšího chlupu koberců. Maximální výkon vysavače je až 2200 Pa.

Vždy se vrátí

Pokud vysavač 360 Robot Vacuum Cleaner S5 detekuje docházející baterii, ihned vyhledá nabíjecí stanici a zahájí dobíjení. Pokud takto přerušil probíhající úklid, automaticky se vrátí zpět kde přestal vysávat a úklid dokončí.

Budete mít přehled

Vysavač můžete pohodlně ovládat a sledovat přes mobilní aplikaci. Zde můžete nastavovat oblast, kterou si přejete uklidit. Stačí jeden klik na displej a vysavač se vydá kam potřebujete a oblast uklidí. Anebo naopak můžete určovat zakázané prostory, kam nechcete, aby vysavač jezdil. I sám vysavač pozná nebezpečí, jako je například spleť kabelů a přes aplikaci vás upozorní, že se jedná o oblast, kam by neměl jezdit.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Robotický vysavač. Navigace LIDAR + SLAM. Nastavitelný hlavní kartáč. Doba úklidu 90 minut. Sací síla 600/1000/1500/2200 Pa. Omyvatelný filtr HEPA H11. Baterie s kapacitou 2600 mAh. Doba nabíjení 3,5 hod. Hlučnost 57 - 70 dB. Kapacita odpadní nádoby 580 ml. Inteligentní mapování.

Funkce - ovládání přes aplikaci nebo hlasem, zakázané zóny, plánovač úklidu, čištění rohů, čištění skvrn, detekce koberců, automatické nabíjení, volba místnosti pro úklid.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky