Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Osmá verze oblíbené mobilní řady od společnosti Xiaomi splní i ta nejnáročnější očekávání. Zlepšení se dočkal třeba celkový design, který je proveden skutečně precizně. Velký a šetrný displej je chráněn sklem Corning Gorilla Glass, které je odolné proti stříkající vodě. Smartphone disponuje špičkovým fotoaparátem se čtyřmi objektivy, takže ať už chcete fotit makro snímky, portréty nebo udělat široký záběr krajiny, není nic jednoduššího, než aktivovat příslušný režim. Výkonný procesor, rychlé nabíjení a skvělé reproduktory vám budou dělat radost každý den, stejně jako živé a čisté barvy nebo nepřeberné množství inteligentních funkcí.

Image Description
Image Description

Čtyři objektivy

Zadní fotoaparát se pyšní čtyřmi objektivy, díky kterým získáte dokonalé snímky s minimální námahou. Fotografie s ultravysokým rozlišením 8 000 x 6 000 budou jasné a dostatečně světlé i při focení za šera. Makro snímky můžete fotit až ze dvou centimetrů a zaznamenat tak i ty nejtitěrnější drobnosti jako živé.

Rychle nabitý

S velkokapacitní 4 000mAh baterií vydrží váš Xiaomi Redmi Note 8 po celý den, i když mu dáte sebevíc zabrat. Pokud přece jen energie klesne na nulu, stačí ho zapojit do zásuvky a díky rychlému 18W nabíjení bude za dvě hodiny opět plně připravený k práci.

Hlas jako zvon

Osmijádrový procesor se postará o bezchybné fungování všech aplikací a rychlé načítání souborů, webových stránek nebo svižný chod všech vašich oblíbených her. Z hraní si odnesete ještě lepší zážitek díky vestavěným špičkovým reproduktorům, které přenáší zvuk čistěji, živěji a hlasitěji, než jak jste dosud byli zvyklí.

Image Description
Image Description

Šetrný displej

Přední i zadní strana telefonu je chráněna odolným sklem Corning Gorilla 5, kterému nevadí ani postříkání vodou. Velký 6,3" displej je plný živých barev a ještě k tomu šetrnější pro oči - dosáhl i na certifikát TÜV Rheinland, takže ani při dlouhé práci se nemusíte bát unavených, bolestivých a slzících očí.

Telefon/Tablet
Systém Android 9.0 (Pie)
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,3 palce
Rozlišení displeje 2340 x 1080 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64000 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky