Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

AMOLED displej s frekvencí 90 Hz

50 Mpx fotoaparát s AI

Úsporný procesor

Image Description
Image Description

Úsporný výkon díky Snapdragon® 680 a 33W Pro rychlému nabíjení

Pro zvýšení výkonu je Redmi Note 11 vybaven procesorem Snapdragon® 680 postaveným na špičkovém 6nm procesu, který poskytuje lepší výkon a zároveň šetří energii. Redmi Note 11 vás navíc udrží v chodu díky velkokapacitní baterii s kapacitou 5 000 mAh a rychlým 33W Pro nabíjením, které vám umožní nabít baterii z 0 na 100 % za přibližně hodinu*, takže strávíte méně času připoutáni k zásuvce.

Pohlcující a plynulé posouvání obsahu díky 90Hz FHD+ AMOLED DotDisplay

Redmi Note 11 se může pochlubit rychlou a plynulou 90Hz obnovovací frekvencí displeje a až 180Hz dotykovou vzorkovací frekvencí, čímž vylepší váš zážitek plynulejšími animacemi a přechody bez zpoždění a zároveň přesněji registruje každý dotek prstu. Velký 6,43" FHD+ AMOLED DotDisplay s širokým barevným gamutem DCI-P3 poskytuje živější barvy a detaily a zároveň dosahuje jasu až 1000 nitů, aby byla zajištěna čitelnost obrazovky i za jasného denního světla. Spolu s duálními super lineárními reproduktory umístěnými v horní a spodní části telefonu nabízí Redmi Note 11 skvělý zážitek s pohlcujícím stereo zvukem při hraní her či sledování videí.

Image Description
Image Description

50Mpx AI čtyřnásobný fotoaparát zachytí každý detail

Redmi Note 11 je vybaven 50Mpx Al čtyřnásobným fotoaparátem pro snadné pořizování skvělých fotografií a videí. 50Mpx hlavní fotoaparát zajistí zřetelnost vašich fotografií, 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát rozšíří váš zorný úhel na 118 stupňů, 2Mpx makro fotoaparát zblízka zachytí jemné detaily a 2Mpx senzor hloubky je určen pro pořizování přirozenějších portrétů. Redmi Note 11 také disponuje 13Mpx předním fotoaparátem pro pořizování jasnějších selfie. Aby toho nebylo málo, telefon je také dodáván s řadou softwarových funkcí včetně Nočního režimu 2.0, Kaleidoskopu a režimu Vlogu, které se skvěle hodí k pořizování snímků nebo videí z vašeho každodenního života.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,47 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 50 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,4 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky