Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Elegantní telefon, do kterého výrobce dostal maximum? To je Xiaomi Redmi Note 10S se všemi svými přednostmi – nadčasovým designem, skvělým výkonem, pohlcujícím zvukem i jedinečným fotoaparátem, s nímž bude každý pořízený snímek hýřit detaily a prvotřídní kvalitou. Xiaomi zkrátka ví, co se „nosí“.

Image Description
Image Description

Vytříbený design

Chcete-li mít nejen funkční, ale i stylový smartphone, který zaujme okolí, potom je pro vás Xiaomi Redmi Note 10S tím pravým ořechovým. Vyniká elegantním tenkým tělem s ladným zakřivením, díky kterému skvěle padne do ruky. Na boku telefonu najdete také inovovaný obloukový snímač otisků prstů pro pohodlné a rychlé odemykání, který ještě více podtrhuje propracovaný design tohoto modelu.

Dokonalé fotografie

Redmi Note 10S nabízí bezkonkurenční fotoaparát, s nímž zachytíte jedinečnost každého okamžiku. Ať už chcete vyfotit detailní záběry nebo vzdálenou přírodní scenérii, čtyři objektivy, které tento model dostal do vínku, si s tím hravě poradí. Díky ultra širokoúhlému 118° fotoaparátu s 64 MP rozlišením bude každá fotografie jako od profesionála, a to i za horších světelných podmínek.

Image Description
Image Description

Láska na první pohled

O tom, zda láska na první pohled existuje, se přesvědčíte záhy. Stačí jen mrknout na 6,43“ AMOLED displej tohoto telefonu, jež je plný živých barev, a budete mít jasno. Za zmínku stojí také 360° senzory, které automaticky upraví úroveň jasu přesně podle okolních světelných podmínek. Opomenout nelze ani Čtecí režim využívající certifikovaného nízkého modrého světla zajišťující pohodlí pro vaše oči.

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,3 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 64 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ne
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,05 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky