Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH


Skvěle vybavená kamera

Při vývoji fotoaparátu bylo využito revoluční technologie slučování pixelů. Tím se zlepšila citlivost na světlo o neuvěřitelných 900 %. Inovací prošel také Noční režim, který se může pochlubit technologií RAW multi-frame. Telefonu nechybí ani duální nativní ISO, vysoký dynamický rozsah, superstabilizace a špičková redukce šumu.

Image Description
Image Description

Sám sobě dvojníkem

S fotoaparátem telefonu Redmi Note 10 Pro si užijete plno zábavy. Čekají na vás funkce jako například Malování světly, Dav v pohybu, Neonové stezky, Olejomalba, Hvězdné stezky nebo Hvězdná obloha. Stojí za to vyzkoušet také režim Dlouhá expozice nebo Portrét. S telefonem jednoduše vytvoříte časosběrná videa, a to jak ta klasická, tak i telemakro. Funkce Duální video propojí obraz z přední i zadní kamery a Video/Foto klony vám umožní natočit se několikrát a výsledek sloučit do originálního díla.


Superdisplej

6,67" displej AMOLED má pouze kapkovitý výřez pro přední fotoaparát. Disponuje rozlišením 2400×1080, obnovovací frekvencí 120 Hz, širokým barevným gamutem DCI-P3 a vysokým jasem, který dosahuje 1 200 nitů. Využívá také 360° snímač okolního světla, který zaručí skvělou podívanou plnou barev i na přímém slunečním světle. Navíc je displej šetrný, a tak ani při několikahodinovém používání nedochází k pálení nebo slzení očí.

Image Description
Image Description


Delší výdrž, kratší nabíjení

S telefonem Redmi Note 10 Pro nemusíte na víkendový výlet přibalovat nabíječku. Baterie s kapacitou 5 020 mAh totiž při běžném používání vydrží až dva dny. Telefon navíc podporuje 33W rychlonabíjení, se kterým dobijete 59 % kapacity za půl hodiny. 

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,7 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 108 Mpix
Velikost vnitřní paměti 64 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 6144 MB
Hodiny/hodinky