Xiaomi

Xiaomi Redmi 9AT 2GB/32GB Granite Gray

Distribuce: CZ

Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
2 870 Kč
2 691 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

U Xiaomi už jsme zvyklí na vynikající poměr cena - výkon. A ani Redmi 9AT není výjimkou. Tenhle kousek s parádním 6,53‘‘ IPS HD+ displejem nabízí mimo jiné i prostor pro dvě SIM karty (není nad to spojit soukromý a pracovní telefon do jednoho že) a najde se i místo pro microSD kartu s až 512 GB paměti. Celkově má tenhle krasavec slušnou vnitřní výbavu, kterou řídí moderní Android 10 ve spolupráci s osmi jádrovým procesorem a 2 GB RAM.

Velký displej 6.53" s kapkovitým výřezem.

Vysokokapacitní baterie 5000 mAh.

8jádrový procesor MediaTek Helio G25 poskytuje spolehlivý výkon pro stabilní a nepřerušovaný provoz.

Možnost použití 2 SIM karet a paměťové karty microSD zároveň.

Přihlášení pomocí identifikace tváře.

Zadní kryt s texturovanou vrstvou proti otiskům prstů.

Image Description
Image Description


Už jsme vám řekli, že Redmi 9AT miluje sociální sítě? Pokud jste na tom stejně, je to určitě parťák pro vás. A ty jeho unibody záda. Prostě designovka

Dostatek energie

Potřebnou porci energie vám zajistí baterie s kapacitou 5000 mAh. O výdrž na jedno nabití se tak v žádném případě obávat nemusíte. Pokud energie dojde, nastupuje nabíjení 10W, se kterým nabijete telefon rychle a pohodlně.

 

Díky 13 MPx hlavnímu fotoaparátu vám zajistí vždy ostré fotografie plné živých a zářivých barev a videa ve vysokém rozlišení. Poskytuje přirozené barvy i za horšího světla díky pěkné světelnosti a velkým bodům snímače. A s výkonným LED bleskem jsou fotografie perfektní i v noci. Přední fotoaparát s 5 MPx snímačem vám zase umožní vytvářet jednoduše oblíbená selfie.

Fotoaparáty vám nabídnou funkce umělé inteligence, jako například režim AI krása a AI portrét.

Dělejte skupinová selfie pomocí Dlaňové spoušti.

Působivá videa s efektem Kaleidoskopu.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Dotykový displej telefonu Xiaomi Redmi 9A má velikost 6.53" a rozlišení 1600 x 720 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor MediaTek Helio G25 doplněný o 2 GB operační paměti, interní paměť 32 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je zadní fotoaparát s rozlišením 13 Mpx doplněný o přední 5 Mpx kameru. Přístroj je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0 a Wi-Fi. Díky integrovanému přijímači GPS/ Glonass/ BDS lze telefon využít k navigaci. Potěší také funkce identifikace tváře. Podporuje mobilní sítě 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne microUSB port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh a podporou nabíjení 10W. Operační systém Android s rozhraním MIUI.

Telefon/Tablet
Systém Android 10
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
Fotoaparát 13,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ne
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 2048 MB
Hodiny/hodinky