Xiaomi

Xiaomi Mi Mop 2 Lite

Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
3 691 Kč

Popis produktu

Robotický vysavač 2 v 1 se postará, aby u vás doma bylo vždy parádně uklizeno. Nechte přístroj pracovat za vás. Vysavač se u vás doma snadno zorientuje a může hned začít uklízet - díky gyroskopické a vizuální navigaci se o něj nemusíte starat. Svou úlohu plní díky 25 vysoce přesným snímačům, které mu pomohou efektivně vysávat a vytírat ve složitém prostředí. 2 v 1 - vysávání a vytírání, přesně, jak potřebujete. Výkonná sací síla 2 200 Pascalů vysaje všechny nečistoty a smítka. Disponuje velkokapacitní prachovou nádobou, což eliminuje nutnost vysypávat. Nádoba na vodu má elektronické ovládání a přesně dávkuje vodu, aby byla podlaha mokrá tak akorát. Pro ještě větší komfort si můžete do smartphonu stáhnout aplikaci a řídit veškerý úklid na dálku.

Xiaomi Mi Mop 2 Lite

Navigační systém analyzuje vaši domácnost

Vysavač s mopem má gyroskopickou a vizuální navigaci, aby si lehce osvojil prostředí vaší domácnosti. Přístroj si během úklidu vytvoří "mapu", aby byl úklid skutečně precizní.  

Navigační systém analyzuje vaši domácnost

25 přesných snímačů

Snímače jsou velice důležité pro přesnou práci. Kalibruje přímou dráhu a přesný úklid, dokáže se obratně pohybovat v prostředí plném překážek a vyhnout se pádu. V reálném čase. 

25 přesných snímačů

Vysávání a vytírání 2 v 1

Výkonná sací síla se postará o všechny nečistoty, mimo jiné díky velkému vstupnímu sacímu otvoru. Klikatá úklidová dráha pokryje všechny kouty vaší domácnosti. Vysavač disponuje nádržkou na vodu, vodním čerpadlem s elektronickým ovládáním a třemi nastaveními hladiny vody. Díky tomu vytírá efektivně a přiměřeně. 

Vysávání a vytírání 2 v 1

Ovládání na dálku pomocí aplikace

Pokud si do telefonu stáhnete aplikaci, můžete svůj úklid řídit i na dálku. Zkontrolujte stav úklidu, přepínejte režimy, plánujte úklid a to vše v reálném čase. 

Ovládání na dálku pomocí aplikace

Štíhlý design pro efektivnější úklid

Automatický vysavač se snadno dostane pod nábytek a uklidí v zapadlých koutech. S výškou 81,3 milimetrů se dokáže dostat pod skříně i postele.

Štíhlý design pro efektivnější úklid

Detaily jsou důležité

Váš automatický vysavač snadno překoná překážky o výšce 20 milimetrů, například prahy dveří. Filtr je omyvatelný a prostřednictvím efektivní filtrace se vyhýbá druhotnému znečištění. Po úklidu se vysavač vrátí do dokovací stanice. 

Detaily jsou důležité

 

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky