Samsung

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE SM-R895 Silver

  • Typ displeje Super AMOLED
  • Úhlopříčka displeje 1.4 palce
  • Velikost uložiště 16 GB
Dostupnost: Skladem
( Rychnov nad Kněžnou )
6 290 Kč
5 791 Kč

Splňte si své cíle s Galaxy Watch4 Classic, 46 mm, silver

Chytré hodinky, které si berou na starost vaši fyzickou kondici. Galaxy Watch4 Classic přicházejí v ikonickém designu s rotační lunetou a plně přizpůsobitelným ciferníkem. Využijte služeb operačního systému Wear OS a získejte stovky užitečných aplikací, které pomohou spolehlivě sledovat vaši cvičební rutinu a hlídat důležité zdravotní ukazatele, jež lze posléze snadno vyhodnotit a sdílet s vaším osobním trenérem nebo dokonce lékařem.

Image Description
Image Description

Na co se můžete těšit?

plně přizpůsobitelný ciferník

operační systém Wear OS se stovkami užitečných aplikací

90 sportovních režimů

senzor Samsung BioActive pro monitoring srdce, krevního tlaku, tlukotu srdce apod.

monitoring spánku (fáze, okysličení krve, chrápání)

vysoce odolný řemínek Ridge Sports Band z prémiového fluoroelastomeru

Nadčasový sofistikovaný design

Nadčasový design Galaxy Watch4 Classic přináší rotační luneta, kterou doplňuje jasný a zářivý displej. Uhlazené tvary přinášejí na vaše zápěstí vysokou úroveň sofistikovanosti a kvalitní materiály v čele s nerezovou ocelí dají na odiv silnou a intuitivní funkčnost. Vytvoří tak praktický doplněk, který vás bude spolehlivě provázet na všech vašich dobrodružstvích.

Kvalitní spánek zajistí kvalitní výkon

Společnost Samsung dlouhodobě spolupracuje s nadací National Sleep Foundation a přináší spoustu vzdělávacího obsahu a tipů pro kvalitní spánek přímo do vašich hodinek Galaxy Watch4 Classic. Ty jsou schopny celkově zanalyzovat jeho jednotlivé fáze, zkontrolovat stupeň okysličení vaší krve a rovněž monitorovat vzorce chrápání. Poskytnou tak cenné rady a vylepší spánkové návyky, takže budete po probuzení vždy maximálně odpočatí a připravení na další den.

Image Description
Image Description

Plaťte jediným pohybem zápěstí s Google Pay

Vkročte do světa jednoduchého a rychlého způsobu placení kdykoliv a kdekoliv. Hodinky Galaxy Watch4 Classic nyní disponují plnou podporou funkce bezdotykových plateb Google Pay, s níž vám stačí jen poklepat na příslušné tlačítko a přiložit zápěstí k platebnímu terminálu. Snadno tak zaplatíte za nákup či si po náročném tréninku dopřejete zasloužené občerstvení. A svůj telefon můžete nechat v kapse.

Telefon/Tablet
Displej
Datové služby
Multimedia
Ostatní
Výkon
Hodiny/hodinky