Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Telefon nové generace

"Společnost Samsung vždy představovala absolutní vrchol nejen v segmentu mobilních telefonů. Dokazovala to po devět generací svých smartphonů řady Galaxy S – a dalším důkazem je Samsung Galaxy S10+, desátý smartphone s nyní již legendárním označením. Prémiový telefon na první pohled zaujme svým 6,4"" Infinity-O displejem, který není nijak narušen výřezem. Namísto toho je v Dynamic AMOLED obrazovce takzvaný průstřel s předním duálním fotoaparátem. A také díky naprosto minimálním rámečkům pokrývá displej ještě více z přední části zařízení."

Image Description
Image Description

Pět objektivů pro každou příležitost

Na zadní straně telefonu se nachází trojice fotoaparátů, ultraširokoúhlý s 16Mpx snímačem a dva 12megapixelové – širokoúhlý a s teleobjektivem. Díky nim dokáže Galaxy S10+ zaznamenat scénu v impozantním 123° úhlu nebo přiblížit na vzdálené objekty pomocí 2× zoomu. Fanoušky selfie potěší 10Mpx a 8Mpx RGB Depth fotoaparát se schopností živého zaostření pro úpravu hloubky ostrosti a vytvoření bokeh efektu. Superzpomalené záběry v 960 fps a podpora 4K UHD videa jsou pak u prémiového telefonu Samsung samozřejmostí.

Zdokonalené uživatelské rozhraní

Galaxy S10+ obohacuje operační systém Android o nadstavbu Samsung One UI, která kromě zaoblení grafických prvků přináší lepší responzivitu, logičtější umístění aktivních prvků a design zaměřený na pohodlné ovládání jednou rukou. Při každodenním používání telefonu totiž potěší i zdánlivé maličkosti, jako je posunutí tlačítek v menu Nastavení o pár centimetrů blíž vašim prstům.

Image Description
Image Description

Hardwarové i softwarové zabezpečení

Ochrana vašeho soukromí a citlivých informací je pro společnost Samsung prioritou, proto Galaxy S10+ doplňuje ultrazvukový snímač otisků také hardwarovým a softwarovým řešením Samsung Knox. Tato platforma vašemu mobilnímu telefonu poskytuje nejen spolehlivou víceúrovňovou ochranu, ale přináší i funkce, které využijete při běžné práci. Do Zabezpečené složky například uložíte takové soubory či aplikace, které chcete mít doslova pod palcem – právě třeba otiskem prstu totiž můžete Zabezpečenou odemknout.

Telefon/Tablet
Systém Android
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,4 palce
Rozlišení displeje 3040 x 1440 px
Typ displeje SUPER AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 16,0 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,73 GHZ
Velikost RAM paměti 8192 MB
Hodiny/hodinky