Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Klíčové vlastnosti

Dotykový Super AMOLED displej telefonu Samsung Galaxy A51 má velikost 6.5" a rozlišení 2400 x 1080 bodů. Základem přístroje je 8jádrový procesor Exynos 9611 s frekvencí až 2.3 GHz doplněný o 4 GB operační paměti, interní pamětí s kapacitou 128 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je čtyřnásobný zadní fotoaparát 48Mpx (f/2.0) + 12Mpx (123 stupňů, f/2.2) + 5Mpx (makro, f/2.4) + 5Mpx (bokeh, f/2.2). Zadní sestavu pak doplňuje přední 32Mpx (f/2.2) selfie kamera. Telefon je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ac, GPS/ GLONASS/ GALILEO/ BDS. Mezi další výbavu patří čtečka otisku prstů v displeji. Umožní využití v sítích 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne moderní USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 4000 mAh a podporou rychlého nabíjení 15W. Operační systém Android.

Image Description
Image Description

Chytrý telefon Samsung Galaxy A51

Nový Samsung Galaxy A51 navazuje na kvality oblíbeného modelu A50 z loňského roku a přináší další inovace pro vylepšení funkcí, potřeb komunikace, sdílení, fotografování a online sledování obsahu.

   Skvělý čtyřnásobný fotoaparát.

   Velký Full HD+ Infinity-O bezrámečkový displej.

    Čtečka otisků prstů v displeji.

   Dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení.

Velký celoplošný displej Infinity-O

Objevte široký rozhled s 6.5" celoplošným displejem Infinity-O Super AMOLED. Zažijete s ním skvělou zábavu s širším rozlišením 2400 x 1080 bodů, což přináší příjemnou rozteč bodů 405 ppi. Můžete se těšit na obraz s vysokým kontrastem a jasem, dokonalé zobrazení barev a široké pozorovací úhly. Větší displej znamená více zábavy.

Chytrý čtyřnásobný fotoaparát

Nový fotoaparátu se čtyřmi objektivy umožní zachytit a sdílet fotografie revolučním způsobem. Se čtyřmi špičkovými fotoaparáty je Galaxy A51 konstruován pro zachycení těch okamžiků života, na kterých záleží. S hlavní kamerou, ultraširokým, makro a fotoaparátem pro snímání hloubky ostrosti, v kombinaci s inteligentními funkcemi, umožní zachytit téměř cokoli, co zažijete, v jasných detailech a přirozených barvách.

Image Description
Image Description

Výkon v každém ohledu

Díky velmi silnému 8jádrovému procesoru a operační paměti 4 GB je multitasking pro telefon hračkou. Veškerou zábavu pak můžete zažívat vysokou rychlostí připojení LTE a dostatek prostoru poskytne interní paměť 128 GB s možností rozšíření pomocí karet microSD. Komunikujte a bavte s perfektní plynulostí.

Skvělá výdrž baterie

Užívejte si nekonečnou zábavu a dlouhé hovory díky baterii s vysokou kapacitou 4000 mAh, která zajistí luxusní výdrž na jedno nabití. Díky obrovské výdrži zůstanete mnohem déle v kontaktu. A když energii vyčerpáte nastupuje funkce rychlého nabíjení.

Design, který padne do ruky

Model A51 má příjemný štíhlý design a hladký zakřivený tvar a je k dispozici v několika nových charakteristických barvách. Stačí si jen vybrat tu pravou.

Telefon/Tablet
Systém Android
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 2400 x 1080 px
Typ displeje AMOLED
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
4K ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 128 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,3 GHZ
Velikost RAM paměti 4096 MB
Hodiny/hodinky