Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Popis produktu

Chytrý telefon s elegantním designem padne do ruky jako ulitý a výborně se s ním manipuluje. Vybrat si můžete jednu ze čtyř nabízených barevných variant. 6,5" obrazovka vám nahradí filmové plátno a díky miniaturním rámečkům si užijete každý pohled na obrazovku. Špičkově vybavený fotoaparát je připravený na jakoukoli situaci a zvládne detailní záběr berušky stejně dobře jako zachycení pohoří. Výkonný procesor, velká interní paměť a velkokapacitní baterie vydrží jakoukoli zátěž a postarají se o maximální výkon. To vše budete mít zabezpečeno platformou Samsung Knox a svým prstem nebo obličejem.

Image Description
Image Description

Fotoaparát, který je připravený na vše

Celkem čtyři různé objektivy čekají na to, až je budete potřebovat. Hlavní čočka s vysokým rozlišením 48 Mpx se hodí na každodenní focení, kdy zabere i ty nejmenší detaily naprosto realisticky a živě. Ultraširokoúhlý 8Mpx objektiv využijete při focení rozměrných objektů, zatímco 2Mpx makro objektiv je naopak skvělý na focení miniatur z velké blízkosti. A 2Mpx hloubkový snímač nechá vyniknout tomu hlavnímu a okolí jemně rozostří pro větší efekt.

Energie na celý den

Energii smartphonu dodává velkokapacitní 5 000mAh baterie s rychlým 15W nabíjením. Už se vám nestane, že by telefonu uprostřed dne došla energie a vy neměli čas trávit několik hodin u nabíječky. Samsung Galaxy A21s bude vždy připraven.

Image Description
Image Description

Skvělý výkon

Na bezchybný chod systému dohlíží osmijádrový procesor s 3/4GB pamětí RAM a 32/64GB úložištěm, které si kdykoli můžete rozšířit pomocí paměťové karty až o dalších 512 GB. Užijte si plynulý chod telefonu i při několika otevřených aplikacích, nebo si vychutnejte okamžité reakce při hraní své oblíbené hry.

Telefon/Tablet
Systém Android 11
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 6,5 palce
Rozlišení displeje 1600 x 720 px
Typ displeje IPS
Barvy 16 miliónů
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
HD video ano
Fotoaparát 48 Mpix
Velikost vnitřní paměti 32 GB
Ostatní
NFC ano
Výkon
Počet jader 8x
Frekvence 1. procesoru 2,0 GHZ
Velikost RAM paměti 3072 MB
Hodiny/hodinky