Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Véčkový mobilní telefon Nokia 2720 Flip

Telefon Nokia 2720 Flip je šikovné véčko plné funkcí, se kterým můžete zůstat v kontaktu na oblíbených sociálních sítích. Má styl, odolnost a rozhodně ho nebudete nabíjet tak často jako chytré telefony.

Podpora rychlých mobilních sítí LTE zajistí kvalitní zvuk.

Asistent Google pomůže ovládat nejpoužívanější funkce telefonu jen hlasem.

Budete v kontaktu s oblíbenými aplikacemi Facebook a WhatsApp.

Funkce Wi-Fi hotspot.

Má vestavěný fotoaparát.

SOS tlačítko.

Dlouhá výdrž na baterii.

Image Description
Image Description

Kompaktní a nenápadný

S kompaktní konstrukcí a nenápadným designem je Nokia 2720 Flip perfektní kombinací funkčnosti a diskrétnosti. Je natolik kompaktní, že se pohodlně vejde do kapsy a díky konstrukci z pevného polykarbonátu je dostatečně odolný, aby zvládl rány každodenního života.

Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1500 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. S telefonem Nokia 2720 Flip se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.

Aplikace, které znáte z chytrých telefonů

Díky podpoře internetu 4G a aplikacím WhatsApp a Facebook zůstanete vždy ve spojení. Navíc si můžete z obchodu s aplikacemi stáhnout další užitečné aplikace a hry. K dispozici je také funkce Asistenta Google, takže můžete najít informace jedním stisknutím tlačítka. Procházejte internet, hlídejte počasí a poslouchejte zprávy ještě rychleji pomocí hlasového asistenta.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon Nokia 2720 Flip je vybaven dvojicí displejů. Hlavní 2.8" displej s rozlišením 240 x 320 pixelů je schovaný uvnitř a na venkovní straně je umístěn 1.3" displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, na kterém se zobrazují základní informace. Výkon zajišťuje platforma Qualcomm 205 doplněná o 512 MB operační paměti a 4 GB interní paměti. Do funkční výbavy telefonu patří služby WhatsApp, Facebook a Asistent Google. Podporováno je připojení v sítích GSM a LTE. Mezi další výbavu patří také WiFi, Bluetooth a přijímač GPS. Zadní fotoaparát přístroje je 2 megapixelový. Pro poslech hudby je telefon vybaven i 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Operační systém KaiOS.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
nanoSIM ano
Displej
Velikost displeje 2,8 palce
Typ displeje TFT
Datové služby
Bluetooth ano
GPS ano
Wi-Fi ano
Nejrychlejší datová síť LTE
Multimedia
Fotoaparát 2,0 Mpix
Ostatní
Výkon
Počet jader 2x