Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Jednoduchý mobilní telefon, základní klávesnice, 1,8" displej, rozlišení 160 x 128 pixelů, FM rádio, slot pro paměťové karty microSD (až 32 GB), 3,5mm konektor, 1020 mAh baterie, Bluetooth, Kalkulačka, Hodiny, Kalendář, Budík, Svítilna.

Image Description
Image Description

Jednoduchý mobilní telefon Nokia 130

Nokia 130 je jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší barevný displej s dobře čitelnými znaky a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností. Profil přístroje Nokia 130 je vyveden v mírně zaobleném provedení, které se skvěle přizpůsobí dlani.

Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1020 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. V pohotovostním režimu vydrží až 36 dní nebo až 13 hodin hovoru. S telefonem Nokia 130 se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.

Jednoduchý, přehledný a praktický

Jedná se o klasický telefon se základní klávesnicí, na které budete moci psát SMS a komunikovat. S tímto telefonem můžete poslouchat FM rádio, nebo využívat praktické funkce jako např. Kalkulačka, Hodiny, Kalendář, Budík, Telefonní seznam, Svítilna a další standardní funkce.

Image Description
Image Description

Kompaktní a nenápadný

S kompaktní konstrukcí a nenápadným designem je Nokia 130 perfektní kombinací funkčnosti a diskrétnosti. Nepoutá pozornost a přesto dokáže uspokojit potřeby základní komunikace.

Klíčové vlastnosti

Nokia 130 je vybaven přehledným 1.8" barevným displejem s rozlišením 160 x 128 pixelů. Paměť telefonu je možné rozšířit pomocí paměťové karty microSD s kapacitouaž 32 GB. Pro poslech hudby je komunikátor vybaven 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Baterie nabízí kapacitu 1020 mAh, díky které přístroj vydrží v pohotovostním režimu až 36 dní nebo 46 hodin přehrávání hudby a až 13 hodin hovoru. Podporovány jsou sítě GSM při frekvencích 900/ 1800 MHz. Nokia 130 je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth 3.0 pro komunikaci s počítačem nebo sadou pro handsfree komunikaci.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 1,8 palce
Barvy 65000
Datové služby
Bluetooth ano
Multimedia
Ostatní
Výkon
Velikost RAM paměti 32 MB