Distribuce: CZ

Dostupnost: Není skladem
1 Kč

U nákupu na IČO není možnost odpočtu DPH

Klasický mobilní telefon myPhone Maestro

Telefon myPhone Maestro v sobě snoubí eleganci a moderní funkce v klasické konstrukci. Jedná se o jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci a velkým 2.8" barevným displejem. Vezmete si ho s sebou kamkoliv, je malý a lehký.

Moderní a štíhlé tělo má odolný kovový rám.

Disponuje funkcí Dual SIM.

Vestavěný fotoaparát s rozlišením 2 Mpx a LED bleskem.

Dlouhá výdrž baterie.

Image Description
Image Description

Kompaktní s větším displejem

Spousta telefonů využívá prostor velmi neefektivně. Displeje mají široké rámečky, proto zabírají jen část telefonu, který je pak zbytečně velký. myPhone se snažil tohle vyřešit a pro tento model vytvořil 2.8 palcový displej se zúženými rámečky. Zabírá tedy značnou plochu telefonu, který nemusí být zbytečně obrovský. Navíc je výjimečně tenký, pouze 9 mm.

Praktické funkce

Telefon nabízí také 2 Mpx fotoaparát pro základní každodenní fotografování. Pomocí MP3 hudebního přehrávače a FM rádia si můžete poslechnout oblíbenou hudbu a díky funkcím, jako je kalkulačka či kalendář získáte praktického pomocníka. K dispozici jsou hodiny a budík s jednoduchým nastavením. Do telefonu lze také vložit paměťovou kartu microSD, na které můžete mít uloženou oblíbenou hudbu nebo obrázky. Zaručeně vás potěší bezdrátové připojení Bluetooth.

Stvořen pro dvě SIM karty

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? S mobilním telefonem myPhone Maestro už nemusíte. Je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo.

Skvělá výdrž baterie

Telefon obsahuje baterii s kapacitou 1000 mAh, díky které přístroj vydrží opravdu dlouho. V pohotovostním režimu vydrží až týden nebo až 12 hodin hovoru. S telefonem myPhone Maestro se můžete bavit a zůstat v kontaktu mnohem déle.

Image Description
Image Description

Klíčové vlastnosti

Telefon myPhone Maestro je vybaven přehledným 2.8" displejem s rozlišením 240 x 320 pixelů. Zadní fotoaparát přístroje je v tomto případě 2 megapixelový. Pro poslech hudby je telefon vybaven i 3,5 mm sluchátkovým konektorem a nechybí ani standardní microUSB port. Podporovány jsou sítě GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz a funkce Dual SIM pro 2 SIM karty.

Telefon/Tablet
dualSIM ano
Paměťová karta 32 GB
Displej
Velikost displeje 2,8 palce
Datové služby
Multimedia
Fotoaparát 2,0 Mpix
Ostatní
Výkon